Stiri

MCA a semnat un contract de service cu REWE Group

depozit BillaMCA Grup România, cel mai mare producător naţional de uşi de garaj secţionale, a furnizat grupului REWE, prezent în România prin lanţurile de magazine Billa, Penny Market şi Penny Market XXL, servicii de service şi revizie pentru uşi secţionale şi rampe hidraulice.

 

Service-ul MCA a fost efectuat la depozitul central REWE România (Penny Market XXL) din localitatea Ştefăneştii de Jos, judeţul Ilfov.

 

Lucrarea a fost împărţită în servicii de manoperă şi produse şi componente folosite la service.

 

Mai exact, echipele MCA au asigurat servicii de reparaţie şi revizie pentru uşi secţionale aflate în proprietatea Rewe, dar achiziţionate în urmă cu câţiva ani de la un alt furnizor. Doar service-ul aparţine MCA. S-au înlocuit panouri umplute cu spuma poliuretanică la majoritatea uşilor.

 

 

De asemenea, MCA a furnizat servicii de reparaţie şi revizie la rampe hidraulice, la care s-a înlocuit şi uleiul, a înlocuit tampoane din cauciuc şi a mai asigurat reparaţia, repoziţionarea sau înlocuirea unor cadre de susţinere pres obturator.

 

„Peste 50% din valoarea unui produs realizat la standarde înalte de calitate şi respectând normele CE constă în serviciile adăugate: servicii de montaj, consultanţă tehnică şi service specializat. Pentru că avem o experiență de 16 ani în producția de uși secționale și avem expertiza necesară,  am conceput un program în această direcţie, astfel că oferim servicii de service și mentenanță și pentru produse ale altor firme”, a declarat Ciprian Oprea, CEO al MCA Grup.
Usa_sectionala_industriala

 

REWE GROUP se numără printre cei mai mari jucători din comerţul şi turismul european şi german. Pe piaţa românească, REWE e prezent din 1999, prin lanţul de magazine Billa.

MCA Grup a încheiat anul 2012 cu afaceri de 8,2 milioane de euro, menţinându-se la acelaşi nivel comparativ cu finele anului anterior. Producătorul cu o experienţă de 16 ani exportă regulat în opt state europene, precum Belgia, Franţa, Italia, Austria, Bulgaria, Ungaria sau Moldova, având lângă Bucureşti cea mai mare fabrică de uşi secţionale din Europa de Est, cu o producţie de 10.000 unităţi anual.

Grupul mai comercializează și grilaje metalice, automatizări pentru porți, bariere, uși antifoc, pergole şi copertine.

 

Citeste si: MCA GRUP: Cea mai rapida livrare de usi industriale sectionale din Romania

 
Related Articles

Back to top button