Proiecte și șantiere

Meteo infoHALE: Ploua cu cereri de instalatii la hale!

In ultimele 30 de zile, perioada 04 Octombrie – 04 Noiembrie, InfoHALE in colaborare cu www.raportuldeinvestitii.ro a cules si a aflat detalii, date de contact si cereri de oferte de la peste 300 de proiecte Industriale si de Retail la nivel national.

Si cand zicem proiecte industriale, ne referim la investitii de hale cu destinatii diverse printre care: spatii de productie, depozitare, centre si parcuri logistice, ateliere, spatii reciclare, zoo/bio (ferme, abatoare, grajduri) si lista nu se opreste aici … investitiile din Retail vin si ele cu proiecte care includ: Bricolaj, Cash&carry, Hypermarket, Magazin, Mall / Centru comercial, Showroom (Auto, Materiale), Statie carburanti, Supermarket.

Din cele 300 de investitii monitorizate in ultimele 30 zile, ponderea in functie de stadiul lucrarilor este de 40% proiecte aflate in stadii incipiente (intentie, proiectare sau licitatie) iar restul de 60% sunt santiere aflate in constructie sau amenajare care isi asteapta cei mai iscusiti ofertanti.

Ce inseamna pentru tine ca oferta ta sa nu fi  ajuns la aceste santiere inca? Cine va furniza segmentul de  instalatii la cele peste 100 de hale care acum se construiesc?

Iata cateva exemple din proiectele la care poti oferta chiar azi, completand forumarul de mai jos:

Reabilitare hala

Ilfov

Constructie

Se asteapta oferte pentru: Incalzire in pardoseala, pentru aproximativ 200 mp, pe email. Vezi proiect …
Doua hale prelucrare/productie

Bihor

Proiectare

Se asteapta oferte pentru: Grinzi metalice cu manopera (acoperis intr-o apa), panou sandwich pentru acoperis (600 mp), luminatoare (35 mp de 1 m) cu izolare termica, caramida, ofertele sunt asteptate pe emai. Vezi proiect …
Hala Ploiesti Mud Plant Testing Facility

Prahova

Constructie

Se asteapta oferte pentru: Instalatii. Vezi proiect …
Ferma intensiva de crestere si prelucrare a somnului african Clarias

Satu Mare

Constructie

Se asteapta oferte pentru: Instalatiile sanitare (materiale) pe email. Vezi proiect …
Ferme pentru cresterea intensiva a pestelui

Dolj

Proiectare

Se asteapta oferte pentru: Toata gamate de materiale de constructii si instalatii, pe emailul beneficiarului. Vezi proiect …
Hala industriala de productie

Salaj

Constructie

Se asteapta oferte pentru: Instalatii electrice (materiale si manopera, panouri sandwich de 60 aproximativ 2000 mp), pe adresa de email a dlui. Caraba. Vezi proiect …
Fabrica de mobila

Dolj

Constructie

Se asteapta oferte pentru: Pardoseala (nu s-au gandit inca la o varianta, pot fi trimise si pentru epoxidica si pentru quartz etc), acoperis si incalzire (ventilatoare), ofertele sunt asteptate pe email. Vezi proiect …

 

Datele de contact complete ale beneficiarilor, cu numerele de telefon mobil ale acestora sunt oferite in exclusivitate de www.infoHALE.ro in parteneriat cu www.raportuldeinvestitii.ro  (cea mai mare baza de date cu proiecte si santiere din Romania)

Vrei sa ofertezi o hala? Contacteaza-ne si echipa InfoHALE iti va furniza  gratuit datele de contact, completand formularul de mai jos!
Related Articles

Back to top button