Stiri

Oferteaza panouri sandwich pentru o hala de 5200mp

Cu ajutorul asistentei virtuale de vanzare la santiere – VICTA, am identificat un santier din judetul Ilfov care are nevoie de oferte pentru panouri sandwich. Investitia prevede edificarea mai multor hale pentru productie si depozitare.

Pe terenul de peste 15 mii mp se doreste realizarea unor cladiri, ce vor avea destinatia de hale depozitare si spatii administrative. Depozitarea, pentru stocare diverse marfuri (produse nealimentare), se va realiza la vrac. Totodata, cladirile pentru depozitare se vor desfasura pe parter inalt in zona de depozitare, si parter cu un etaj retras pe zona spatiilor administrative. In zona spatiilor administrative, pe langa camerele cu rol de birouri, se vor amenaja si oficii, spatii tehnice, vestiare si grupuri sanitare separate pe sexe. Cladirile vor fi constituite din tipuri diferite de module ca si functiuni si suprafete.

Acesta este doar unul din cele 527 de investitii industriale monitorizate cu ajutorul VICTA.ro in ultimele 30 de zile. Iata cum arata distributia lor pe harta:

Angajeaz-o pe VICTA si afla mai multe detalii despre toate cele peste 500 de investitii industriale de interes pentru compania ta.
Related Articles

Back to top button