Proiecte și șantiere

OMV Petrom investeste 18 milioane de euro in cel mai mare depozit de carburant din vestul Romaniei

OMV Petrom – cel mai mare grup petrolier integrat din Europa de Sud-Est – a inceput lucrarile de constructie la cel mai mare depozit de carburanti din Vestul Romaniei, investitie care va depasi 18 milioane de euro. Informatia a fost confirmata printr-un comunicat oficial de presa transmis de primaria Municipiului Arad, primarul Gheorghe Falca, care a mai adaugat ca, pe langa aceasta investitie, administratia mai pregateste si construirea unei legaturi rutiere intre strada Cometei si Centura de Nord a municipiului, pentru a dezvolta o zona industriala noua langa depozit.

(sursa foto: specialarad.ro)

„Este vorba despre o investitie de peste 18 milioane de euro, care va face din Arad un «hub» pe calea ferata, pe transport, cat si pe logistica, marfa fiind combustibilul. Aceasta inseamna ca pentru industriile care consuma mult combustibil, Aradul va deveni un oras foarte atractiv”, arata primarul in comunicat.

O noua zona industriala la marginea orasului

Cat despre constructia drumului care va face legatura cu depozitul, primarul a subliniat ca municipalitatea va aloca peste 7 milioane de lei pentru realizarea acestuia si a oferit asigurari ca „strada va fi finalizata in termen util atat pentru OMV Petrom cat si pentru oamenii din zona. Odata amenajata, aceasta legatura rutiera va genera dezvoltarea unei noi zone industriale la marginea orasului”.

Sursa articol: profit.ro

Fii informat despre cele mai noi investitii industriale care vor demara in zona. Victa.ro detine informatii despre tot ce se construieste in Romania.
Related Articles

Back to top button