Interviuri expertiStiri

OMYA, prezenta in premiera la Expo Plast!

Pe plan international, OMYA activeaza inca de la finele secolului XIX. Compania a fost fondata de Gottfried Plüss-Staufer in Oftringen, Elvetia si in cativa ani, datorita produselor de inalta calitate si a relatiilor excelente cu clientii, Omya a devenit un brand extrem de apreciat si dincolo de granite. Grupul a intrat in Romania din 2007, iar in 2013, clientii ii pot vedea in premiera la Expo Plast, prezentandu-si ultimele noutati din domeniu. Domnul Ovidiu Adrian Novac, director Marketing & Sales, a acordat un scurt interviu organizatorilor, in care a povestit cate putin despre activitatea firmei pe care o reprezinta, dar si despre surprizele cu care isi vor astepta vizitatorii la targul din toamna, de la Romaero Baneasa.

1. Omya Calcita participa pentru prima oara la Expo Plast. Ce v-a determinat sa va inscrieti la expozitie?
Ovidiu Adrian Novac: Invitatia ASPAPLAST reprezinta pentru noi garantia participarii la un eveniment de succes, organizat intr-un mod profesionist.

2. Cat de dezvoltat este, in Romania, sectorul in care activati?
O.A.N.: Activam in sectorul de prelucrare PVC si poliolefine – segment dinamic cu un potential extrem de mare, care, speram, sa se concretizeze in urmatorii ani.

3. Ce asteptari aveti de la anul acesta, in plan de afaceri?
O.A.N.: Speram la o crestere semnificativa a volumelor de produse vandute pe piata romaneasca, atat a celor din gama Omya, dar si a celor apartinand firmelor reprezentate de compania noastra in Romania.

4. Care a fost ultimul targ extern vizitat sau la care ati participat?
O.A.N.: The European Coating Show de la Nurnberg

5. Cine este/a fost cel mai important client al dumneavoastra (ca suma ivestita, durata a contractului, etc.)?
O.A.N.: Principiul nostru este de a considera fiecare client ca fiind cel mai important. Acest principiu este aplicat de Grupul Omya la nivel global.

6. Cu ce va asteptati vizitatorii la targul din septembrie?
O.A.N.: Vom fi onorati sa prezentam oaspetilor nostri ultimele noutati cu privire la materialele de umplutura pe baza de carbonat de calciu – tratate si netratate/ ultrafine si fine – catalizatori, lubrifianti, plastifianti, aditivi, dozatoare volumetrice si gravimetrice.
Related Articles

Back to top button