Proiecte și șantiereStiri

Oportunități de investiții: Extinderea fermei de porcine din Caraș Severin intră în etapa de atribuire

Astazi, 11 octombrie 2023, a fost demarată procedura de atribuire pentru antrepriza responsabilă de extinderea fermei porcine de reproducție din județul Caraș Severin.

Potrivit anunțului oficial, ofertele pentru contractul respectiv pot fi depuse până la data de 24 octombrie 2023. Perioada de valabilitate a ofertelor este de 60 de zile, oferind astfel participanților suficient timp pentru a pregăti și depune propunerile lor competitive.

Garantia de participare, care este un element esențial în asigurarea seriozității ofertanților, a fost stabilită la 1% din valoarea totală a contractului. Aceasta reprezintă o măsură de securitate financiară și demonstrează angajamentul părților implicate în proces.

De asemenea, pentru a asigura o execuție corectă și de calitate a lucrărilor, garantia de buna executie a fost fixată la 10% din valoarea contractului, fără a include TVA-ul. Aceasta este menită să ofere o siguranță suplimentară în ceea ce privește calitatea lucrărilor și respectarea termenelor stabilite.

Durata contractului pentru extinderea fermei porcine de reproducție este de 16 luni. Această extindere va contribui la creșterea capacității de reproducție a fermei, având un impact semnificativ asupra producției porcine în regiune.

În concluzie, demararea procedurii de atribuire reprezintă un pas esențial în realizarea proiectului de extindere a fermei porcine de reproducție, cu potențialul de a aduce beneficii semnificative atât comunității agricole, cât și economiei locale.

Dacă ești interesat să ofertezi în cadrul acestor investiții, ai ocazia să testezi gratuit platforma Victa.ro.

SURSA ARTICOL

Related Articles

Back to top button