Stiri

Oresa Industra extinde cu succes parcul logistic din Iași

Oresa Industra, un jucător activ în dezvoltarea spațiilor logistice și industriale din România, a încheiat cu succes amenajarea a 10.000 de metri pătrați de spații logistice și industriale în cadrul parcului „Industra Park Iași” din Lețcani. Investiția marchează un pas semnificativ în strategia de expansiune a companiei, care prevede adăugarea ulterioară a 15.000 de metri pătrați de spații similare, conform informațiilor transmise redacției de către investitor.

Acest anunț vine în contextul finalizării cu succes a unei noi clădiri de 10.000 de metri pătrați, extindând stocul total al Oresa Industra la 35.000 de metri pătrați în parcul Iași. Aceasta reprezintă, de asemenea, prima livrare de spații clasa A în Iași pentru anul curent, subliniind angajamentul Oresa Industra de a oferi facilități de înaltă calitate clienților săi.

Oresa a câștigat recent o licitație organizată de Primăria Lețcani pentru concesionarea unui teren de până la 8 hectare. Acest teren va găzdui o nouă clădire logistică, consolidând prezența companiei în zonă. Mai mult, Oresa Industra continuă să-și extindă activitățile în Iași prin planificarea unui nou proiect ce urmează să aducă încă 15.000 de metri pătrați de spații logistice și industriale.

Cu această nouă etapă de extindere, spațiile Oresa din Iași vor atinge un total de 50.000 de metri pătrați, iar noua clădire logistică va completa pe deplin infrastructura existentă.

În paralel, Oresa Industra implementează un proiect similar în Arad, care va aduce 33.000 de metri pătrați de spații logistice și industriale. Împreună, cele două proiecte vor extinde portofoliul Oresa Industra la peste 90.000 de metri pătrați de spații moderne de producție și depozitare.

Lorena Brehuescu, Investment and Leasing Manager al Oresa Industra, a subliniat bucuria echipei față de realizările recente, menționând atingerea unui grad de ocupare de 100% odată cu finalizarea extinderii. Ea a evidențiat, de asemenea, perspectivele favorabile ale orașului mare universitar, forței de muncă calificate, dezvoltării infrastructurii rutiere, a transportului metropolitan și a Aeroportului Iași ca motive-cheie pentru continuarea investițiilor în regiune.

SURSA ARTICOL

Related Articles

Back to top button