Stiri

Peste 1 900 de specialisti au fost prezenti la EXPO PLAST 2013


Vreme de patru zile, EXPO PLAST – singura expozitie din Romania dedicata industriei de prelucrare a maselor plastice a atras un flux de vizitatori targetati si chiar vanzari importante. Astfel, in perioada 18 – 21 septembrie, pragul Romaero Baneasa a fost trecut de peste 1 900 de specialisti interesati atat de noile tehnologii si echipamente prezentate de companiile romanesti si straine, precum si de noutatile din domeniul materiilor prime si auxiliare.

 

Pentru expozantii din sase tari (Romania, Franta, Germania, Olanda, Turcia si Ungaria) evenimentul a insemnat, in mare masura, indeplinirea unor obiective clare: sporirea bazei de contacte si facilitarea incheierii unor contracte importante cu potentiali parteneri interni sau externi.

 

Am fost incantati de numarul mare de vizitatori pe care i-am avut la stand: studenti, profesori universitari, tehnicieni, ingineri, directori, persoane din cadrul diverselor firme partenere care raspund de aprovizionare, productie, calitate, cercetare. Am raspuns multor intrebari, am dat exemple, inclusiv prin mostrele si reperele expuse, dar ne bucuram ca am primit si numeroase alte solicitari concrete la care am promis ca vom reveni in cel mai scurt timp. AECTRA a participat in premiera la manifestarea din acest an si am fost multumiti de sprijinul pe care ni l- au acordat organizatorii: de la pregatirea standului pana la seminarul pe care l-am sustinut in interiorul spatiului expozitional. Asteptam cu deosebit interes si urmatoarea editie Dan Virgil Popescu, Presedintele grupului de firme AECTRA.

 

MUNPLAST  a  participat  pentru  al  treilea  an  consecutiv  la  targul  EXPO  PLAST  dedicat industriei de prelucrare a maselor plastice. Editia din acest an a confirmat increderea pe care am avut-o inca de la inceput ca acest demers va fi intr-o continua dezvoltare. O organizare foarte buna si o promovare pe masura au reusit sa creeze un mediu propice pentru atragerea cat mai multor factori de interes in domeniu: producatori renumiti de utilaje de prelucrare, furnizori de materii prime specifice, procesatori cu o vasta experienta in aceasta industrie. Prin seminarii si conferinte au putut fi expuse inovatii, oportunitati, dar si problemele intampinate in prezent pe piata din Romania. MUNPLAST s-a bucurat de vizitatori cu un real interes in produsele sale si speram sa se materializeze in colaborari de succes cat mai multe din discutiile initiate pe parcusul evenimentului. Asteptam cu placere editia de anul viitor! Maria Tomescu – Director Marketing & PR.

 

Am  avut  doua  sisteme  complete  de  injectie  formate  din  masina,  matrita,  robot,  uscator, aspirator, aparat de termostat care au functionat 8 ore in fiecare zi. A fost un targ minunat la care  am  reusit  sa  vindem  masina  cu  mana  rotativa  si  injectie  verticala  si  robotul  aferent acesteia. EXPO PLAST este un eveniment benefic si necesar industriei noastre. Le multumesc oganizatorilor si colegilor mei din Romania si Austria care ne-au ajutat sa avem, in opinia mea, cel mai tehnic si complet stand din cadrul expozitiei, dar si clientilor nostri fara de care noi nu am exista Bogdan NESTOR, General Manager Wittmann Battenfeld.

 

A fost o editie neasteptat de buna, ceea ce ma face sa cred ca piata s-a revigorat. Am adunat peste 100 de contacte apartinand specialistilor dedicati sectorului in care activam Eugen SCHEUSAN, Director General Electromagnetica.

 

Expo Plast a fost o oportunitate foarte buna pentru a ne extinde baza de clienti. Am intalnit chiar o firma din Olanda cu care discutam acum despre eventualitatea unei colaborari. De aceea pot spune cu certitudine ca vom participa si la anul, speram noi cu un stand si mai mare Viorel DAVID, Director General Artego.

 

Este o editie reusita din punct de vedere organizatoric si al diversitatii de participare. In privinta calitatii vizitatorilor, am constatat o imbunatatire fata de editia trecuta. Este binevenit efortul de a creste vizibilitatea industriei si de a asigura conditiile necesare desfasurarii activitatii  in Romania, in special in zona fortei de munca Bogdan DUMITRESCU, Director General Albis.

 

 

Pentru noi, editia de anul acesta a fost si mai buna ca cea de anul trecut, am primit un feedback foarte bun din partea clientilor, de aceea ne dorim ca la anul sa venim cu echipamente mai mari

vBurc ANGAN, Director General Hurmak.

                                                                                                    EXPO PLAST 2013

Targul a reunit 50 de companii din domeniul prelucrarii maselor plastice, producatori si distribuitori de materii prime, echipamente si utilaje pentru prelucrarea maselor plastice, precum si institutii de profil din sector.

 

Organizat de EUROEXPO si ASPAPLAST (Asociatia Patronala a Prelucratorilor de Mase Plastice din Romania), Expo Plast este singurul eveniment din tara care prezinta echipamentele si tehnologiile de ultim moment pentru industria de prelucrare a materialelor plastice.
Related Articles

Back to top button