Stiri

Poze de pe mega-santierul rusesc al Jocurilor Olimpice de Iarna – Sochi 2014 !

 sursa poza O vedere aeriana asupra zonei de constructie a Parcului Olimpic din statiunea Sochi de la Marea Neagra (18 Mai 2012 – Mikhail Mordasov/AFP/Getty Images)

In mai putin de un an, statiunea de pe litoralul Marii Negre din oraselul Sochi, Rusia, va gazdui a XXII-a editie a Jocurilor Olimpice de iarna din 2014.

Dupa castigarea ofertei in anul 2007, Sochi se afla de mai bine de 5 ani in pregatiri pentru extinderea si modernizarea telecomunicațiilor si a infrastructurii.

Cea mai importanta investitie o reprezinta noile constructii care vor gazdui Jocurile Olimpice situate in doua locatii principale: coasta de-a lungul tarmului Marii Negre, in Valea Imeretinskaya si grupul de munti din Krasnaya Polyana. Cu termene de finalizare care se apropie vertiginos, pentru vara anului viitor, mai jos puteti arunca o privire asupra progreselor inregistrate pana in prezent in Sochi.

 

Fotografie care surprinde zona de constructii de la Palatul de Gheata Bolshoi din Parcul Olimpic din statiunea Sochi de la Marea Neagra la 16 Decembrie 2011. Parcul Olimpic va avea capacitatea de a gazdui aproximativ 75.000 vizitatori la capacitate maxima, iar toate arenele de gheata vor fi localizate la distanta de mers una fata de cealalta. Sochi va gazdui in 2014 Olimpiada de Iarna care va debut pe 14 Februarie 2014. (Mikhail Mordasov/AFP/Getty Images)

 

 

Constructia Centrului Olimpic Oval de Patinaj in timpul unui tur media la locatiile olimpice de la Sochi in 10 Februarie 2012. Centrul Olimpic Oval de Patinaj va gazdui intrecerile de patinaj viteza la Jocurile Olimpice si Paraolimpice de iarna. Dupa jocuri, stadionul se va folosi ca centru expozitional si de comert.

 

Nou construitul Palat de Gheata la 7 decembrie 2012, locatie care va gazdui evenimentele de patinaj viteza si patinaj artistic de la Sochi acestea facand parte din viitoarele Jocuri Olimpice de Iarna din 2014. (Francois Xavier Marit/AFP/Getty Images)


Palatul de gheata Bolshoi in constructie, facand parte din parcul olimpic din Sochi pe data de 20 May 2011. (Reuters/Sergei Karpukhin)


Locuitorii zonei lucreaza in gradina, avand in fundal constructia Parcului Olimpic din valea Imeretinskaya, Sochi pe 17 Februarie 2012 (Reuters/Denis Sinyakov)


Constructia unei statiuni de schi in apropierea resort-ului sochi de la Marea Neagra pe 19 Mai 2011 (AP Photo/Alexander Zemlianichenko)


Gondole pregatite pe Aibga Ridge in statiunea Rosa Khutor Alpine, parte componenta a complexului turistic care se va folosi pentru Olimpiada de Iarna de la Sochi din 2014, foto facuta la 7 Nov 2012 (Reuters/Pawel Kopczynski)


Stadiul constructiei complexului de cazare in Sochi, cu Palatul de gheata Bolshoi in fundal pe 2 Decembrie 2012. Constructia va fi finalizata pana in August 2013 conform organizatorilor (Reuters/Pawel Kopczynski)


Muncitori in varful Palatului de gheata Bolshoi – loc de intalnire pentru Olimpiada de Iarna de la Sochi din 2014, la data de 2 Decembrie 2012 (Reuters/Pawel Kopczynski)


Vedere asupra Arenei Adler, locatia patinajului viteza din cadrul jocurilor olimpice de iarna din 2014 in timpul finalei Grand Prix-ului de patinaj artistic din 2012 la Iceberg Skating Palace pe 7 Decembrie 2012 in Sochi, Russia. (Julian Finney/Getty Images)


Constructia Stadionului Olimpic Fisht, parte a complexului de facilitate care se va folosi la Jocurile Olimpice de Iarna de la Sochi din 2014, la 2 Decembrie 2012 (Reuters/Pawel Kopczynski)


O jurnalista se plima prin interiorul constructiei Palatului de gheata Bolshoi din parcul olimpic in Imeretinskaya Valley, 30 mai 2011 (Reuters/Denis Sinyakov)


Interiorul partial finalizat al Arenei Shayba, parte a complexului de facilitati care se va folosi la Olimpiada Jocurilor de Iarna de la Sochi 2014, la 6 Noiembrie 2012. Arena Shayba este conceputa pentru 7000 de spectatori si va gazdui competitiile olimpice de hochei si intrecerile paraolimpice de hochei in sanii pe gheata. (Reuters/Pawel Kopczynski)

Un barbat curata podeaua Arenei Adler, locatie a intrecerilor de patinaj viteza de la Jocurile Olimpice din 2014, in Sochi Rusia- 6 Noiembrie 2012 (Shaun Botterill / Getty Images)

 

Exteriorul Arenei Shayba din compelxul de facilitati care se va folosi Jocurile Olimpice de Iarna de la Sochi in 2014- 6 Noiembrie 2012 (Reuters/Pawel Kopczynski)

 

Mai multe cladiri in constructie in cadrul Parcului Olimpic de la Sochi pe 9 decembrie 2012. Jocurile Olimpice de Iarna 2014 de la Sochi se vor deschide pe 7 Februarie 2014 (Reuters/Pawel Kopczynski)

Sursa:The Atlantic

In curand pe Pregatim una din cele mai relevante analize din sectorul contructiilor industriale: Retrospectiva industriala pe 2012!

Pana atunci, daca sunteti in cautare de santiere industriale mari si foarte mari, aflati ca Romania a “gazduit” in 2012 peste 400 de lucrari Industriale si de Retail de peste 3.000 m2.

Reveniti pe infoHALE.ro pentru articolul integral.

Alte stiri si analize despre investitii industriale, accesati rubrica noastra: AICI

 ______________________________________

Iti place ?

In plus, activezi in domeniul constructiilor industriale? Hai sa ne cunoastem! Lasa-ne datele tale si noi iti aratam cum poti sa faci bani cu noi! (cu un simplu click pe poza infoHALE.ro).
Related Articles

Back to top button