Stiri

Prima editie a LICITATIEI DE UTILAJE SECOND HAND din Romania COLOSUS

Compania cu capital 100% românesc Colosus își propune să sprijine piața echipamentelor second-hand din România prin servicii oferite cu profesionalism şi excelență.

Scopul acestora este de a contribuii la schimbarea majoră a mediului de afaceri din România prin relaţii de business bazate pe corectitudine, iar viziunea acestora pentru următorii ani este ca unul din cinci utilaje second-hand din România să fie achiziționate prin Licitația Colosus.

Prima ediție a licitației de utilaje second- hand COLOSUS a găzduit un numar de 55 de utilaje în valoare totala de aproape 1,5 milioane de euro.

În această editie au participat dealeri de renume de utilaje din România precum Titan Machinery, Agro Concept, NHR – Agro Partners, Farm Tech, UtilBen și un partener financiar, BT Leasing.

Potrivit organizatorilor pentru acest eveniment și-au arătat interesul un număr de peste 200 de participanți, înscriindu-se pentru utilajele promovate pe platforma colosus.ro.

În total la prima ediție s-au vândut un număr de 10 utilaje second-hand din domeniul tehnologiei Agricole și a construcțiilor.

Licitația a avut loc atât fizic în Cluj Napoca cât si pe platforma de licitație colosus.ro.

Care sunt avantajele unei licitații online?

Unul dintre principalele beneficii ale unui participant la licitație este acela că poate achiziţiona un utilaj bun, verificat și testat, la un preț sub cel al pieței de utilaje second-hand. Participanții pot testa utilajele verificându-le eficiența și starea tehnică. Licitația Colosus este singura licitatie de utilaje unde se pot achizitiona utilaje prin leasing.

De asemenea este printre singurele licitații care ofera garanție pentru utilajele licitate, Licitația Colosus oferă o garanție pentru viciile ascunse ale utilajelor timp de 7 zile.

 

Cum funcționează o licitație de acest fel?

Licitația Colosus simplifica modul de participare la o licitatie de utilaje, astfel totul rezumându-se la 5 pași simpli:

  • Înscrierea la licitație;
  • Participarea fizică la licitație;
  • Testarea utilajelor și discuții cu furnizorii;
  • Licitarea pentru utilajul dorit online sau fizic;
  • Stabilirea cu furnizorul a termenilor și condițiilor de achiziție.

 

Care sunt avantajele unui Dealer la licitația COLOSUS?

Dealerii români de utilaje second-hand îşi pot vinde ușor și rapid stocul la această licitație. Aceștia scapă de costurile logistice mari ale utilajelor, fiind o licitație desfășurată în România, dar și de costurile operaționale cu depozitarea și cheltuielile cu publicitatea.

Mai multe detalii despre Licitația COLOSUS puteți găsi pe site-ul licitației colosus.ro
Related Articles

Back to top button