Proiecte și șantiere

Primul parc industrial privat din nord-vestul Romaniei cu o valoare de 12 milioane de euro

Un cunoscut dezvoltator va investi 12 milioane de euro intr-un proiect care va crea peste 200 de locuri de munca. In parcul industrial din judetul Cluj, care se intinde pe o suprafata de 40 ha teren, isi vor desfasura activitatea 20 de companii, care au realizat in ultimii 10 ani investitii de peste 50 milioane de euro si au creat peste 2.000 de locuri de munca.

 

Primul proiect prevede realizarea unui Incubator de afaceri de productie sectoriala in domeniul componentelor auto, pe o suprafata de 13.000 de metri patrati, in valoare de aproximativ 6,5 milioane de euro.

Un alt proiect este un Parc Logistic – mai exact 6 hale modulare de logistica, de categoria A, cu o suprafata de aproximativ 19.000 mp in total, a carei constructie a inceput deja. In ceea ce privesc lucrarile la cele 6 hale modulare, acestea vor fi finalizate in doua etape, primul modul fiind disponibil incepand cu 2019.

Al treilea proiect vizeaza constructia unei Statii electrice de transformare de Inalta Tensiune de 25 MVA, tot in decursul acestui an

Halele vor fi construite pe structura de beton, fiecare dintre module oferind posibilitate montarii de pod rulant. Elementul practic al acestui proiect este faptul ca, la solicitarea viitorilor clienti, se poate renunta la peretii modulelor, creand astfel un spatiu mai mare. Acest lucru face foarte simpla schimbarea destinatiei spatiului din unul logistic in unul de productie.

Constructia acestui parc logistic in regiune vine ca raspuns la trendul ascendent din piata de spatii logistice si industriale. Situarea halelor in incinta parcului industrial vine cu anumite facilitati- retelele de utilitati deja existente si disponibile (energie electrica, gaze, apa, canalizare, telecomunicatii) si facilitatile fiscale aferente parcurilor industriale in Romania.

Conform datelor prezentate de asistenta virtuala de vanzare la santiere VICTA, in judetul Cluj sunt in constructie 5 parcuri industriale, exemplu Tetarom, Nervia, Reif, Aries si CTPark II. Vrei sa afli cine sunt jucatorii care lucreaza la aceste proiecte industriale? Testeaza GRATUIT abilitatile analitice ale asistentei VICTA.ro
Related Articles

Back to top button