Proiecte și șantiere

Proiectul saptamanii: oferteaza structuri metalice si pardoseli din beton elicopterizat pentru un proiect de peste 8000 de metri patrati!

Proiectul selectat in aceasta saptamana se va construi in judetul Satu Mare, va avea o suprafata totala de 8870 de metri patrati si va cuprinde o hala pe structura metalica, cu destinatia ferma porcine si 6 silozuri pentru depozitare cereale.

Conform antreprenorului in prezent se lucreaza la decorpertari, urmand sa demareze si lucrarile la fundatie, in functie de temperatura. Acesta a mai comunicat echipei IBC Focus ca asteapta oferte de pret, pe adresa de e-mail pentru: structura metalica, semifabricate, pardoseala din beton elicopterizat si 6 silozuri de 23,42 si 72 de tone, cate doua din fiecare.

Doresti date de contact pentru a oferta la acest proiect?

Completeaza ACEST FORMULAR!

Conform datelor IBC Focus, in ultimele 3 luni, in cea mai mare baza de date cu santiere din Romania au fost monitorizate 1059 de proiecte industriale, majoritatea (peste 80%) fiind in stadii incipiente (intentie, autorizare, proiectare, licitatie, inainte de executie).
Related Articles

Back to top button