Promotie pentru licente noi la cel mai bun sistem CAD din lume: BricsCAD V18

Cel mai bun sistem CAD din lume tocmai a devenit mai bun odată cu lansarea BricsCAD V18. Versiunea mult îmbunătăţită BricsCAD® oferă familiarul .dwg, caracteristicile 2D CAD şi aduce în plus unelte salvatoare de timp și Modelare Directă 3D. Partea cea mai bună: BricsCAD este disponibil și în Limba Română şi este GRATUIT!

Încercați BricsCAD V18 GRATUIT timp de 30 de zile

Promoție licențe noi BricsCAD V18
Profitați acum de promoția BricsCAD V18, beneficiind de un discount de 10% în perioada 15 Februarie – 31 Martie 2018 la achiziționarea de licențe noi. Promoția este disponibilă numai prin FairSoft – partener oficial Bricsys. 

Solicită aici mai multe detalii despre promoţie!

BricsCAD® te va face să te simți ca acasă chiar de la început
BricsCAD V18 oferă o lume cu totul nouă pentru cei care vor să se aventureze dincolo de orizontul AutoCAD®. În cadrul comunității sale, ce cuprinde un număr tot mai mare de utilizatori, BricsCAD este cunoscut mai ales pentru combinația sa de caracteristici bogate pentru desenarea 2D și modelarea 3D.

Comparați BricsCAD® cu AutoCAD®

Licențiere flexibilă. Nu există abonamente forțate.
Știm că trebuie să lucrați și că produsele noastre sunt unelte critice. Vă promitem că vom face calea ușoară ca dvs. sa dețineți BricsCAD.

Modulul BricsCAD BIM
BricsCAD BIM vă permite să creați și să gestionați proiecte de construcție și de infrastructură mai rapid, mai economic. Cu Bricscad BIM poti sa te duci prin toate etapele, nici un software suplimentar nefiind necesar!

Modulul BricsCAD Sheet Metal
Doriți să realizați piese noi din table îndoite sau repararea celor existente? Bricscad este cea mai buna alegere. Acesta este ferit de greșelile conceptuale din software-urile MCAD bazate pe istorie. Nu va trebui să reporniți designul de la zero, pentru că noi garantăm o flexibilitate maximă pentru schimbarea modelul prin combinarea libertății de modelare directă cu puterea de proiectare bazată pe caracteristică.

Modulul GRATUIT BricsCAD Shape – Începeţi să daţi formă ideilor dvs.
Formatul BricsCAD redefinește modelarea conceptuală 3D pentru arhitecți și ingineri. Ea simplifică munca de proiectare schematică și prezentările clienților într-o interfață de utilizator curată și simplă. Și cea mai bună veste dintre toate? Este totul în .dwg, disponibil în limba română și GRATUIT.

[google-translator]