Stiri

Romexpo vă aşteaptă între 22 şi 24 aprilie la AUTOEXPOTEHNICA şi AUTO EXPO!

Romexpo vă invită să participați între 22 și 24 aprilie 2016 la două târguri dedicate pasionaților de automobile și profesioniștilor din domeniul auto: AUTOEXPOTEHNICA și AUTO EXPO!

Fiind una dintre singurele expoziții din România dedicate industriei de componente și accesorii auto, AUTOEXPOTEHNICA reprezintă o oportunitate pentru cei din industrie de a atrage clienți noi, de a relaționa cu ceilalți competitori și de a se informa în legătură cu cele mai noi tendințe ale domeniului.

Cele două evenimente vor reuni în același spațiu producători, importatori și distribuitori de componente auto, accesorii, tunning și echipamente, printre care Romfracht, Tomax Prest sau Tecno Plast Cugir.

Cu o experiență de 18 ani în domeniu, Romfracht furnizează atât servicii de transport rutier, transport maritim și transport aerian în condiții de maximă siguranță, promptitudine și calitate, cât și produse de cea mai înaltă calitate, precum fibrele pentru ranforsarea betonului sau produsele ecologice Realco.

Tomax Prest va prezenta la Autoexpotehnica echipamente de ridicat pentru ateliere de vulcanizare, precum cricuri sau elevatoare de ultimă generație. La Autoexpotehnica vă așteaptă cu oferte avantajoase și Tecno Plast Cugir, parte a companiei europene Tecno Plast Group, producătoare de componente din plastic pentru industria auto și electrocasnică.

În aceeași perioadă cu AUTOEXPOTEHNICA și AUTO EXPO, în cadrul Centrului Expozițional Romexpo se va desfășura și Salonul de motociclete, accesorii și echipamente, București – SMAEB.

Loc de desfăşurare: AUTOEXPOTEHNICA si AUTO EXPO – Pavilionul C3.

Salonul de motociclete, accesorii şi echipamente, Bucureşti – SMAEB – Pavilioanele C1, C2 şi C4

Program de vizitare:
Vineri 22 Aprilie – intre orele 13:00-18:00;
Sâmbătă 23 Aprilie – intre orele 10:00-18:00;
Duminică 24 Aprilie – intre orele 10:00-16:00.

Biletul de intrare pentru AUTOEXPOTEHNICA si AUTO EXPO: 20 de lei.
Accesul se va realiza pe la Poarta B.

Pentru mai multe detalii despre târguri, accesaţi www.autoexpotehnica.ro şi www.autoexpo.ro!
Related Articles

Back to top button