Proiecte și șantiereStiri

S-a triplat numărul de șantiere industriale în 2019

Antreprenorii și specialiștii din domeniul construcțiilor s-au concentrat la începutul anului curent pe investițiile din domeniul industrial. Drept dovadă, această categorie a reușit să înregistreze cea mai semnificativă creștere din toate domeniile analizate, mai precis de peste 300%. Cu un total de 1311 proiecte anunțate, construcțiile industriale au fost depășite ca și număr total doar de cele rezidențiale private. La nivel de trimestru, dacă în 2018 primele luni ale anului abia depășeau timid o limită de 100 de șantiere, anul 2019 pare să fi început în forță cu 348 de proiecte identificate în luna Ianuarie, 435 în luna Februarie și 528 anunțate în luna Martie.

Nord-Vestul își continuă supremația cu 282 de proiecte anunțate

Dacă pe parcursul întregului an 2018 s-au anunțat 708 proiecte în zona de Nord-Vest, debutul anului curent a venit cu o surpriză plăcută pentru specialiștii din domeniu, cu un total de 282 de investiții anunțate. Podiumul este completat de zona Centrală cu 212 investiții anunțate și zona de Sud cu 188 investiții anunțate.

Zona de Sud-Est a reușit să surprindă într-un mod plăcut investitorii datorită unei creșteri substanțiale, ajungând la un total de 162 investiții anunțate în primele 3 luni ale anului. Tot la capitolul creșteri surprinzătoare s-au încadrat și zonele de Vest și de Nord-Est (cu peste 300 puncte procentuale fiecare.

Vrei să ofertezi aceste proiecte? Solicită un demo GRATUIT la VICTA – singura asistentă virtuală de vânzare la șantiere.
Related Articles

Back to top button