Stiri

Sălaj: Parcuri industriale în trei zone din județ

Șimleu Silvaniei, Cehu Silvaniei și Hereclean beneficiază de un acord de parteneriat la nivel județean în baza căruia se urmărește înființarea unor parcuri industriale, scrie transilvaniabusiness.ro.

Acordul de parteneriat vizează punerea la dispoziție a unor suprafețe pe care urmează să fie amenajate parcurile, conform Magazin Sălăjean. Fiecare suprafață trebuie să aibă cel puțin 5 ha, o poziționare compactă, acces la un drum național, județean sau european, terenurile să nu fie afectate de chestiuni juridice, să fie amplasate ca să permită accesul facil al forței de muncă.

„Ne dorim realizarea unui parc industrial și a unor platforme industriale pentru că în zona orașului Jibou există un astfel de parc și vedem că este un succes pentru economia orașului, pentru dezvoltarea zonei limitrofe. La fel ne dorim să realizăm astfel de parcuri industriale în zona Zalăului și în zona orașelor Șimleu Silvaniei și Cehu Silvaniei.

Este nevoie de aceste acorduri de parteneriat, pentru a avea la dispoziție terenul necesar. Sperăm că va fi un succes de care ne vom bucura cu toții. Pe lângă venituri economice, aceste investiții vor genera și locuri de muncă”, a declarat președintele Consiliului Județean Sălaj, Dinu Iancu-Sălăjanu

Related Articles

Back to top button