Proiecte și șantiereStiri

Se cauta antreprenor pentru constructia unei hale de 2000mp in jud. Alba

Cand ai la dispozitie o baza de date cu santiere si informatii corecte, e foarte usor sa gasesti proiecte care au chiar acum nevoie de materiale de constructii, servicii de proiectare, executie sau antrepriza. Tocmai de accea, Raportul de Investitii poate fi exact ceea ce cauti.

Printr-o simpla cautare pe Raportul de Investitii, am identificat un proiect de dimeniune medie care asteapta oferte pentru antrepriza. Este vorba de o hala depozitare, spalatorie si atelier auto, spatiu comercial si administrativ din judetul Alba, care va avea o suprafata de aproximativ 2000mp.

constructie-industriala-13iun

Stadiu: se lucreaza la faza de documentatii si avize, a fost eliberat de curand avizul de mediu. Pe adresa de e-mail pot fi trimise oferte pentru antrepriza, lucrarile vor demara pe la sfarsitul anului. CU din 17.02.2016.

Doresti sa afli datele de contact si mai multe detalii despre acest proiect sau despre alte proiecte din domeniul industrial? Acceseaza www.raportuldeinvestitii.ro ! Aici sunt adaugate zilnic proiecte care au nevoie de materiale de constructii sau servicii!
Related Articles

Back to top button