Proiecte și șantiere

Se cauta antreprenor pentru o hala metalica din Rovinari

Cu ajutorul asistentei virtuale de vanzare la santiere VICTA am identificat un nou proiect la care a fost demarata procedura de atribuire a contractului de antrepriza prin cofinantare cu fonduri europene.

Functional se vor regasi: zona depozitare produse montate, zona indoire produse din tabla, zona montaj, zona depozitare repere din tabla, magazie, zona depozitare repere finite, zona depozitare tabla pentru taiere laser, zona debitare laser, magazie vopsele, vestiare, grupuri sanitare, zona prelucrari grele, camera tehnica, birour, 2 cabine sablare si cuptor si la supanta: birou, sala de sedinte, sala de mese si spatiu tehnic.

Sistemul constructiv propus prevede structura metalica cu stalpi si ferme metalice, inchideri exterioare din panouri termoizolante, fundatii izolate, acoperis cu panouri sandwich, sistem de incalzire realizat cu turbosuflante pentru incalzit hale industriale, tamplarie PVC.

Cum poti si tu sa ofertezi eficient la aceste proiecte? Cere un demo gratuit cu singura asistenta virtuala de vanzare la santiere VICTA: www.victa.ro

Related Articles

Back to top button