Proiecte și șantiere

In Cluj se cauta instalatii de frig (chillere prin absorbtie)

Locatia

Adresa: S*****
Orasul: G*****
Judetul: Cluj
Zona: Nord – Vest

Descriere investitie

Stadiu: se fac lucrari de modernizare ale unor spatii de productie existente (in prezent, doua hale). Pentru una din hale, sunt asteptate oferte pentru instalatii de frig (chillere prin absorbtie). Fiind vorba de o instalatie mai speciala, dl. Rosca a precizat ca nu a gasit inca un furnizor, desi este in prezent in discutii cu doua firme din Slovacia si Polonia. Pentru cea de-a doua hala (un spatiu de productie de 400 mp) se doreste refacerea transportului pneumatic – rumegus (instalatie de exhaustare) pentru amplasare 20 masini in spatiul de productie si inchis spatiu cu perete antiexplozie. Pe adresa dlui Rosca sunt asteptate oferte pentru instalatie de transport pneumatic. Firma beneficiara are ca principal domeniu de activitate producerea de mobilier din furnir, placaj si PAL.

Cereri materiale

Se asteapta oferta pentru: Instalatii de frig (chillere prin absorbtie); instalatie de transport pneumatic, pe email sau la sediul beneficiarului.

Contacte

**************

Beneficiar
*****
Telefon: *****
Fax: *****
Adresa: *****
*****
Site web: *****
*****
*****
Telefon mobil: *****
Telefon: *****
Fax: *****
Email: *****

Vrei sa ofertezi la aceasta hala? Contacteaza-ne si echipa InfoHALE iti va furniza  gratuit datele de contact complete, completand formularul de mai jos!
Related Articles

Back to top button