Proiecte și șantiereStiri

Se construieste un centru logistic regional Carrefour si hale industriale

Cu ajutorul asistentei virtuale de vanzare la santiere VICTA am identificat o noua investitie. Zona va gazdui un centru logistic regional al unui lant de hipermarketuri dar si hale industriale.

Finalizarea hubului este programata pentru trimestrul patru al anului 2019. Locatia se afla la jonctiunea dintre autostrada A1 si drumul E79, intre Bucuresti si Timisoara. Noul depozit vine in intampinarea nevoii crescande de spatiu retailerului in conformitate cu strategia sa de extindere, precum si pentru optimizarea fluxului sau de operatiuni. Noul centru de distributie raspunde exigentelor de sustenabilitate ale Carrefour si este dotat partial cu o zona cu temperatura controlata. Suprafata totala a depozitului este de 45.000 mp, Carrefour urmand sa inchirieze acest depozit pentru o perioada de 10 ani.

Pe jumatate din suprafata va fi ridicat un centru logistic, iar pe cealalta jumatate vor fi construite hale industriale pentru care investitorul are deja semnate contractele de inchirere. Lucrarile trebuie finalizate cel mai tarziu pana la inceputul lunii august. Un alt fapt imbucurator este acela ca 90 la suta din lucrarile de constructie derulate acolo au fost subcontractate unor firme din Deva.

Related Articles

Back to top button