Stiri

SIBIU: Festival Shopping Center, o investitie de 100 de milioane de euro

Cu ajutorul asistentei virtuale de vanzare la santiere VICTA am identificat un nou proiect de de anvergura. Cel mai mare proprietar de centre comericale din Romania, are in derulare sau planificate, investitii de 400 de milioane de euro. Pe lista deschiderilor din anul acesta se afla deschiderea mallului Festival din Sibiu, o investitie de 100 de milioane de euro.

Firma angajata de beneficiar lucreaza deja de zor inca din toamna anului trecut la amenajarea primului centru comercial de tip mall din Sibiu. Festival Centrum amplasat langa podul Garii, trebuia sa fie gata in primavara lui 2019, dar surse din piata au explicat ca centrul comercial nu va fi deschis mai devreme de luna noiembrie.

In prezent structurile pentru parcarile subterane si primele nivele ale cladirii au fost turnate. Ancora principala va fi un hypermarket Kaufland (cu spatiu de vanzare de 2.500 mp).

Cu un design inspirat parca din centrele comerciale americane din anii ’50 – ’60, mall-ul va avea o suprafata de 42.000 mp inchiriabili si va gazdui peste 160 de spatii comerciale.

Printre chiriasi se numara CineGold, Inditex (Zara, Bershka, Massimo Dutti, Oysho, Pull & Bear, Stradivarius), Kaufland, cu primul magazin deschis intr-un mall, si New Yorker. In constructie se afla si extensiile centrelor comerciale Shopping City Sibiu, de 9.600 mp.

Esti interesat sa descoperi toate proiectele de acest tip? VICTA iti poate pune toate aceste informatii la dispozitie. Solicita un demo GRATUIT: www.victa.ro

 
Related Articles

Back to top button