Ghiduri și SfaturiStiri

Sistemul de schelă ALLROUND folosit ca schelă mobilă de lucru și turn cu scări pentru construcția celor mai înalte turbine eoliene din lume

Cele mai înalte turbine eoliene din lume au apărut recent în Gaildorf: o parte dintre acestea sunt cele patru așa-numitele rezervoare pasive, cu diametrul de 63 de metri și înălțimea de până la 16 m. Ele sunt utilizate ca rezervoare de apă și, prin urmare, rezervoare de energie, pentru o instalație de depozitare pompată mai jos. Scaunele de lucru, mobile și macaraua, poziționate pentru a economisi materiale, plus un acces la site, au fost necesare pentru secțiunea de asamblare a rezervoarelor folosind piese de beton prefabricate.

Schela Allround Lightweight a oferit firmei de construcție Max Bögl o soluție care s-a dovedit flexibilă și totuși economică: datorită diferitelor lungimi standard și a pieselor de expansiune asemănătoare, cum ar fi brațele interioare, a fost posibilă potrivire a schelei de lucru, inclusiv protecția laterală triplă și platforma de lucru la dimensiunile și la forma poligonală a structurii. Și cu turnul modular Allround, a fost posibilă și adaptarea înălțimii de acces în interiorul rezervorului pentru a ține pasul fără probleme cu progresul clădirii. Acest lucru a asigurat ascensiunea și coborârea mai rapide și mai sigure în orice moment.

Schela de lucru mobilă poate fi deplasată cu macaraua pentru a ține pasul cu progresul muncii. Protecția laterală în trei părți și suprafețele de lucru fără goluri fac ca locul de muncă să fie și mai sigur.

Schela Allround Lightweight – Beneficii de la prima vedere

  • Performanțe sporite de montaj și spațiu de transport mai mare datorită oțelului special de înaltă rezistență și îmbunătățirii constructive, reducând greutatea componentelor și ridicând capacitatea de încărcare.
  • Nu este nevoie de montarea îndelungată a spigotilor și de depozitarea dublă, datorită unui singur stalp cu spigot integrat pentru schelele susținute și suspendate.
  • Sistemul integrat de schelă pentru aplicații ușoare și complexe este complet combinat cu toate generațiile anterioare. Protecție maximă a investiției datorită durabilității îndelungate, disponibilității de cumpărare de zeci de ani și îmbunătățirilor continue.
  • Îmbunătățirea siguranței de lucru și a economisirii timpului la montaj datorită funcției AutoLock.
  • Îmbunătățiți funcționarea datorită greutății reduse a componentelor și a spațiului de depozitare mai mare cu aprox. 10 cm.Related Articles

Back to top button