Stiri

SKOTECH SOLUTIONS – Inaugurarea Centrului de Experiență în Pardoseli

SKOTECH SOLUTIONS a inaugurat, la începutul lunii Mai 2023, noul Centru de Experiență în Pardoseli! Inaugurarea s-a bucurat de prezența reprezentanților a peste 50 de companii din acest domeniu.

Vă invătăm să urmăriți câteva fotografii de la evenimentul de inaugurare al acestui Centru de Experiență în Pardoseli, împreună cu un film de prezentare a acestuia. 

Scopul înființării acestui nou Centru este de a crea un loc în care cele mai recente tehnologii din domeniu se întâlnesc cu profesioniștii specializați în pardoseli care doresc să fie la curent cu noile tendințe, să testeze utilajele, consumabilele și produsele conexe de cea mai înaltă performanță.

Societatea SKOTECH SOLUTIONS, beneficiind de sprijinul și susținerea totală a grupului Husqvarna, lansează la începutul lunii iulie un program de Cursuri de Specializare în Pardoseli pentru profesioniștii din România. Acest program oferă participanților oportunitatea de a învăța secretele obținerii celor mai bune suprafețe prelucrate mecanic.

Cei interesați să participe la cursurile organizate de SKOTECH SOLUTIONS au posibilitatea de a se înregistra accesând această pagină!

Citiți mai multe detalii despre eveniment pe infopardoseli.ro.

Related Articles

Back to top button