Ghiduri și SfaturiStiri

Spectacol tehnologic LIVE la Demo Metal 2014

 

header

Masini si utilaje de ultima generatie se pun in miscare la DEMO METAL 2014 pentru a-si demonstra perfectiunea in executie si superioritatea tehnologica sub ochii vizitatorilor. Veniti la Romaero Baneasa, intre 28 si 31 mai, pentru a vedea in actiune gigantii industriei prelucrarii metalelor.

Echipamentele de la DEMO METAL provin de la producatori si furnizori de specialitate si apartin unor brand-uri cu traditie la nivel international. Astfel, expozantii care au adus echipamente in arena DEMO METAL sunt: Alfa Metal Machinery, Allmetech, CMIE SRL, Cobotec Engineering, Delta Machine, Ductil, Galika Romania, Greenbau Tehnologie, Knuth Machine Tools, Leadertech Consulting, Maxim Tools International, Machinebau Timisoara, Mepro Utilaje, Plasmaserv, Ro-Mega Trade, Rywal-RHC Group, Rosler Romania si Teximp SA.

La targ vor putea fi observate in actiune, masini automate de taiere cu plasma sau oxi-gaz, centre verticale cu comanda numerica in 3 si 5 axe, strunguri cu comanda numerica, fierastraie automate si semi-automate, utilaje de electroeroziune cu fir si electrod masiv, centre de prelucrare, masini de frezat si strunguri cu actionare servo-conventionala, strunguri pentru operatiuni de aschiere cu variator de turatie, masini de gaurit, frezat si filetat, aparate de sudura precum si echipamente de masurare si control.

Va asteptam la DEMO METAL 2014 intre 28 si 31 mai, la Romaero Baneasa. Pentru informatii suplimentare va rugam sa contactati directorul de proiect Anca Dinu la anca.dinu@euroexpo.ro sau la telefon 0734.660.673.

parteneri
Related Articles

Back to top button