FurnizoriRafturi și sisteme depozitareStiri

Store Expert Logistic: Inovație și calitate în soluții de depozitare pentru construcțiile industriale și logistică

Store Expert Logistic transformă provocările de depozitare în soluții eficiente. Oferă o gamă diversificată de produse, de la rafturi metalice și mezzanine la platforme de depozitare și rafturi pentru anvelope, toate concepute pentru a maximiza spațiul și a îmbunătăți accesul la materiale.

Store Expert Logistic s-a născut din observarea unei lipsuri pe piața logistică – aceea a unui furnizor de tip ‘one-stop-shop’. De-a lungul a 15 ani de activitate, și-au propus să ofere întreaga gamă de servicii de care clienții au nevoie atunci când iau în calcul eficientizarea unui spațiu de depozitare. În prezent, se numără printre puținii furnizori de pe piața care oferă servicii complete de proiectare, vânzare, montaj și service al sistemelor de rafturi metalice.

Produsele sunt fabricate cu o atenție deosebită asupra calității și durabilității. Oferă o gamă variată de soluții de depozitare, inclusiv rafturi metalice port-palet, rafturi cantilever, rafturi mezzanine, rafturi mobile, rafturi pentru anvelope și platforme de depozitare. Toate acestea sunt disponibile pentru a se potrivi nevoilor specifice ale industriei de construcții.

De asemenea, oferă servicii financiare prin intermediul parteneriatului cu GRENKE, permițându-le clienților să închirieze rafturile necesare pentru o perioadă specifică. Acest lucru le permite să investească banii economisiți înapoi în capitalul companiei.

La Store Expert Logistic, pun un accent deosebit pe consultanță și proiectare. Înțeleg că fiecare proiect este unic și necesită o abordare personalizată. De aceea, oferă consultanță și proiectare gratuită clienților noștri, asigurându-se că fiecare soluție de depozitare este optimizată pentru nevoile specifice ale proiectului.

  • Rafturi metalice port-palet: Rafturile metalice port-palet sunt concepute pentru depozitarea eficientă a bunurilor pe paleți, asigurând un acces ușor și rapid la materiale.
  • Rafturi cantilever: Aceste rafturi sunt ideale pentru depozitarea obiectelor lungi și grele, cum ar fi grinzi, țevi și panouri de lemn.
  • Rafturi mezzanine: Rafturile mezzanine sunt structuri multi-nivel care maximizează spațiul vertical disponibil, oferind mai mult spațiu de depozitare.
  • Rafturi mobile: Aceste rafturi sunt montate pe șine și pot fi mutate pentru a maximiza eficiența spațiului, făcându-le o alegere excelentă pentru depozitele cu spațiu limitat.
  • Rafturi pentru anvelope: Special concepute pentru depozitarea anvelopelor, aceste rafturi protejează anvelopele de deteriorare și permit accesul ușor.
  • Platforme de depozitare: Aceste structuri sunt concepute pentru a oferi spațiu suplimentar de depozitare la înălțime, optimizând astfel spațiul de depozitare disponibil.
  • Rafturi magazin: Acestea sunt rafturi concepute special pentru utilizarea în magazine și centre comerciale. Ele sunt proiectate pentru a fi ușor accesibile și pentru a prezenta produsele într-un mod care atrage cumpărătorii.
  • Rafturi Drive-in: Aceste rafturi sunt concepute pentru depozite unde spațiul este o problemă. Ele permit operatorilor de stivuitoare să intre direct în rafturile de stocare pentru a încărca sau descărca paleți, maximizând astfel utilizarea spațiului.
  • Rafturi cu polite: Sunt rafturi versatile care pot fi utilizate în diverse aplicații, de la depozite la birouri sau biblioteci. Polițele pot fi ajustate sau mutate pentru a se potrivi diferitelor dimensiuni ale produselor stocate.

Store Expert Logistic este un partener de încredere pentru toate nevoile de depozitare ale industriei de construcții. Cu produse de înaltă calitate, un serviciu cuprinzător și o abordare orientată către client, sunt alegerea ideală pentru optimizarea spațiilor de depozitare.


Related Articles

Back to top button