Stiri

T.I.T. si FORESTA 2014 la EXPO Transilvania

25 – 28 martie, EXPO Transilvania

T.I.T. si FORESTA 2014

            EXPO Transilvania si Camera de Comert si Industrie Cluj deschid, timp de patru zile, incepand de marti, 25 martie, si pana vineri, 28 martie, următoarele evenimente expozitionale:

– T.I.T. – Targul International Tehnic, editia a XXII-a

– FORESTA – Expozitie specializata de utilaje, echipamente, scule, accesorii, tehnologii si servicii pentru exploatarea si prelucrarea lemnului, editia a XVII-a

Locatie: Centrul expozitional EXPO Transilvania, str. Aurel Vlaicu f.n. Cluj-Napoca; (cartier Mărăsti, linii de transport in comun: troleibuz 4, 5, 6, 7; autobuz 8, 30, 46B)

 

Program de vizitare: 25 – 27 martie, orele 10:00 – 18:00

                                            28 martie, orele 10:00 – 16:00

Firme participante: 66 expozanti din ROMANIA, Elvetia, GERMANIA, AUSTRIA, Ungaria, MAREA BRITANIE

 Click aici!

T.I.T. – Targul International Tehnic – editia XXII

Specialistii din intreaga tara sunt asteptati la a XXII-a editie a Targului International Tehnic – targ agreat ASOEXPO – care isi deschide portile la Expo Transilvania marti, 25 martie 2014. Succesul editiilor precedente a determinat cresterea constanta a numarului expozantilor si participarea din ce in ce mai numeroasa a companiilor din strainatate, acest targ castigandu-si renumele de cea mai importanta manifestare de profil din Transilvania.

Comparativ cu 2013, la editia din acest an a Târgului International Tehnic numarul de expozanti a crescut cu 15% iar suprafata expozitionala a crescut cu 20%, fapt care denota interesul crescut al firmelor din domeniul industrial din nord-vestul tarii fata de aceasta manifestare expozitionala.

Scopul T.I.T. a fost:

– Crearea unui cadru propice in care sa fie prezentate atat noutatile tehnologice de ultima ora, cat si produsele, tehnologiile si echipamentele deja consacrate din domeniul industrial.

– Realizarea unui eveniment care sa satisfaca nevoile si cerintele companiilor care expun.

– Atragerea unui numar mare de vizitatori specialisti, potentiali beneficiari ai serviciilor si produselor expuse, contribuind astfel la stabilirea dialogului comercial intre expozanti si potentialii beneficiari.

In calitate de organizatori si gazda a acestui eveniment, echipa EXPO TRANSILVANIA SA Cluj-Napoca considera ca acest deziderat a fost atins de catre expozantii prezenti de-a lungul anilor, dovada sta faptul ca acestia au revenit an de an.

            Anul acesta, la Targul International Tehnic – T.I.T. participă 66 expozanti in randul carora mentionam prezenta expozantilor directi din Romania si alte 6 tări: Elvetia (1 expozant), Marea Britanie (1 expozant),  Austria (1 expozant), Ungaria (2 expozanti), Germania (1 expozant)

            Tematica T.I.T. 2014: masini unelte, scule si accesorii; masini hidraulice, pompe, compresoare; masini pneumatice; utilaje de ridicare si transport industrial; utilaje si tehnologii de sudare-debitare; defectoscopie, tehnologii laser; tratarea prin distilare a apelor industriale uzate; masini si tehnologii de curatat si degresat piese; automatizari industriale, robotica; aparatura de masura si control; depuneri electrostatice, galvanizari; soft industrial; instalatii de vopsire, metode de uscare; lubrifianti si adezivi industriali; proiectare si cercetare industriala; instrumente si metode utilizate in sistemul de control si atestare a calitatii.

 

FORESTA – editia a XVII-a

Aflata la cea de a XVII-a editie, expozitia specializata de utilaje, echipamente, scule, accesorii, tehnologii si servicii pentru exploatarea si prelucrarea lemnului FORESTA, este organizata de EXPO Transilvania si CCI Cluj, impreună cu Asociatia Patronala a Forestierilor din Romania – ASFOR si Regia Nationala a Padurilor – ROMSILVA.

                   Tematica generala FORESTA cuprinde: tehnologii, utilaje si echipamente pentru exploatatii forestiere, prelucrarea si tratarea lemnului, tehnologii si echipamente pentru productia de energie din lemn si deseuri din lemn, ecologizarea si protectia mediului in exploatatiile forestiere si zonele afectate, cladiri din lemn, asociatii de specialitate; literatura de specialitate.

Va asteptam in perioada 25 – 28 martie la EXPO TRANSILVANIA Cluj-Napoca

Click aici!

www.expo-transilvania.ro
Related Articles

Back to top button