Stiri

Termostat de camera Siemens cu ecran tactil

s1– Ecran tactil pentru operarea simplă și convenabilă
– Gama largă de aplicații, mulțumită suportului KNX
– Numeroase funcții integrate de economisire a energiei

Divizia Siemens Building Technologies a adăugat modelul RDF800KN – compatibil KNX la gama sa de termostate de cameră cu capacitate de comunicare.

Dispozitivul poate fi integrat în numeroase sisteme de automatizare a clădirii via KNX, suportă o gamă largă de aplicații și oferă numeroase funcții de eficientizare energetică.

RDF800KN reprezintă un termostat de cameră Siemens modern, bazat în totalitate pe funcționare cu ajutorul ecranului tactil. Combinând un concept de operare intuitiv, care a fost optimizat în teste extensive realizate pe utilizatori, funcționalitatea de ecran tactil care ușurează mult utilizarea, dispozitivul este potrivit în mod special pentru aplicații în camerele de hotel și clădirile rezidențiale.

Mulțumită suportului KNX, RDF800KN poate fi ușor conectat la sisteme de automatizare a clădirii precum Desigo, Synco și Gamma de la Siemens precum și la multe sisteme de la distribuitori terți.

Cu ajutorul serverului web Synco de la Siemens, utilizatorii pot de asemenea să acceseze termostatul de cameră prin internet și să monitorizeze sau să îi modifice setările și citirile.

sie_logo_petrol_rgb

În timpul funcționării, RDF800KN face schimb de informații relevante referitoare la consumul de energie cu sistemele la care este conectat. Dispozitivul selectează automat cele mai eficiente setări referitoare la eficiența energetică pe baza acestor date. Termostatul de cameră are de asemenea numeroase funcții de economisire a energiei care pot fi setate manual, incluzând tratarea aerului bazată pe cerere, controlul individual al încăperii cu setpoint-uri definite la nivel central, setpoint-uri pentru încălzire, controlul aerului de răcire și viteza ventilatorului, programe de timp precum și o funcție de detecție a prezenței/absenței.

Două intrări multifuncționale permit conectarea elementelor precum contacte de fereastră și detectoare de prezență; interacțiunea dintre aceste discipline creează potențial de economisire a energiei, de exemplu prin oprirea încălzirii atunci când ferestrele sunt deschise sau când camerele nu sunt folosite.

RDF800KN susține o gamă variată de aplicații pentru ventiloconvectoare, sisteme de încălzire/răcire și pompe de căldură. Temperatura camerei este controlată fie de senzorul integrat de temperatură, fie cu un senzor dintr-o alta cameră sau cu un senzor pentru temperatura aerului evacuat. Funcțiile de bază includ trecerea automată sau manuală între încălzire și răcire în trei moduri (Comfort, Economic şi Protecție), control automat sau manual al ventilatorului și limitare a setpoint-urilor de temperatură a camerei.

Punerea în funcțiune și configurarea se realizează fie folosind ecranul tactil, fie folosing aplicaţia Synco ACS sau pachetul software KNX Engineering Tool Software (ETS). Termostatul de cameră se conectează direct la magistrală, astfel încât sistemul HVAC nu trebuie să fie controlat cu un echipament adițional. Lucrul acesta nu doar simplică instalarea, dar ajută și la reducerea costurilor. RDF800KN este proiectat astfel încăt să fie montat îngropat în perete.

s2

Pentru mai multe informații despre termostatele de cameră de la Siemens, vă rugăm să accesați: www.siemens.com/thermostats

Termostatele de cameră cu communicare RDF800KN și serviciul asociat sunt parte din Portofoliul Siemens pentru Mediu. Aproape 43% din venitul total vine din vânzarea produselor și soluțiilor verzi. Acest aspect face ca Siemens sa fie unul dintre furnizorii globali de top de tehnologie eco-friendly/prietenoasă cu mediul înconjurător.
Related Articles

Back to top button