Stiri

Top 3 hale industriale din ultima luna care se afla inainte de executie

Conform asistentei de vânzare la șantiere VICTA, zona de Nord-Vest a generat în luna Octombrie cel mai mare număr de șantiere industriale.

Iată 3 astfel de proiecte importante aflate in proiectare in ultimele doua saptamani:

  1. Depozit logistic cu spalatorie ambalaje, vestiare, sale de mese si birouri P+2E
Pe un teren cu suprafaţa de 48951.00 mp, se propune construcţia unui depozit logistic, care va cuprinde o hală de depozitare (componente auto) şi spaţii de birouri, casă poartă, rezervoare de apă şi staţie de pompare, drumuri, parcări şi platforme betonate în interiorul parcelei, platformă pentru depozitarea deşeurilor, totemuri luminoase.

2. Centru logistic: depozit materiale de constructie si cladire birouri P+2E

Pe terenul identificat urmeaza a se realiza un centru logistic cuprinzand:  o constructie principala reprezentand un depozit logistic pentru materiale de constructii si zona birouri, cladire cu regim de inaltime parter si doua etaje, cu inaltime maxima de 17m; Structura de rezistenta va fi din beton armat si se va compune din cadre transversale (incastrate la nivelul fundatiilor), pane de acoperis din beton armat, contravantuiri orizontale la nivelul acoperisului din tiranti din otel.

3. Hala A2 – depozitare – logistica, servicii si mica productie

Lucrările necesare realizării investiţiei sunt:  – construire hală cu regim de înălţime parter, cu structură tip cadre cu stâlpi şi grinzi din beton armat prefabricat – 16067 mp: zona S1 = 2333 mp (depozitare logistică S = 2075 mp, birouri S = 258 mp), zona S2 = 9548 mp şi zona S3 = 4072 mp;

Cum poți și tu să ofertezi eficient la aceste proiecte? Cere un demo gratuit cu singura asistentă virtuală de vânzare la șantiere VICTA: www.victa.ro
Related Articles

Back to top button