InfoHaleStiri

Top 5 cei mai activi arhitecti in constructii industriale din ultimele 6 luni

In ultimele 6 luni, cu ajutorul VICTA.ro au fost identificate si monitorizate 3156 investitii din domeniul Industrial. Aceste investitii includ ateliere, spatii reciclare, spatii depozitare, spatii de productie si spatii cu destinatie zoo-bio. Cele peste 3000 de proiecte au reprezentat munca a peste 860 de arhitecti si proiectanti.

Cum arata topul celor mai activi arhitecti din domeniul Industrial potrivit VICTA.ro?

Pe locul 1 cu cel mai semnificativ numar de proiecte se regaseste Arhitecture Domus Design, o companie cu 11 proiecte de acest tip identificate in perioada analizata. Potrivit VICTA.ro, 39% din portofoliu este reprezentat de proiectele dezvoltate in domeniul Industrial.

Locul 2 revine companiei Global Business Management GBM, o companie cu peste 3 milioane de lei ca si cifra de afaceri in 2019 si 10 proiecte la activ in ultimele 6 luni.

In continuare, in top mai regasim si alte nume importante tot cu cate 10 proiecte active in domeniul industrial in perioada analizata. Acestea sunt: GT Arhitect si Allomorphic Studio. Pe locul 5 se regaseste R&T Birou de Arhitectura cu 9 proiecte in perioada analizata.

Descopera 10 santiere de interes la care poti oferta imediat. Solicita lista gratuit!
Related Articles

Back to top button