Stiri

Top 5 hale industriale din ultima luna care se afla in constructie

Conform asistentei de vanzare la santiere VICTA, in ultimele 30 de zile au fost monitorizate 38 de santiere industriale mari.

Iata cum arata top 5 proiecte aflate in constructie in perioada analizata:

  1. Hala productie extruziuni din titan P si cladire administrativa P+2E: Proiectul propune dezvoltarea unei unitati industriale care sa asigure productia de componente din titan si din aluminiu destinate industriei aeronautice. In incinta luata in considerare de proiectul de investitie urmeaza sa fie construite doua cladiri: o hala de productie (P) si o cladire (P+2E) in care sa se desfasoare activitati de instruire a personalului, activitati de proiectare si activitati administrative.
  2. Hala industriala BUW 16.2- P+1E, BUW 17.1, 17.2, 17.3, P+Ep in cadrul CTPark Bucharest West: Se propune construire hala (BUW 16.2) P+1E, anexe tehnice, drumuri, platforme betonate, parcaje, utilitati, imprejmuire teren si BUW 17.1 (depozit logistic C1 si C2) cu anexe tehnice, parcaje și platforme auto, amenajari exterioare.
  3. Ansamblu logistic: 13 hale industriale de depozitare si facilitati conexe – Catted Business Park: Prin proiect se doreste edificarea unui ansamblu logistic ce va include 13 hale industriale de depozitare si productie, pe structura metalica si cu inchideri din panouri sandwich.
  4. Parc industrial Urbano Cluj Vest (UCV): Se doreste construirea a doua hale cu destinatie industriala cu regim de inaltime Parter inalt cu etaje partiale (cele din urma cu destinatia de birouri / vestiare / spatii anexe). Spatiul va fi compartimentat in mai multe unitati care pot functiona independent si care vor fi inchiriate de catre diverse firme pentru activitati de depozitare, logistica, productie, spatii comerciale cu caracter industrial.
  5. Zona logistica 6 hale modulare de categoria A- Parc Industrial: Proiectul consta in sase hale modulare de logistica, de categoria A, cu o suprafata de aproximativ 19.000 de metri patrati

Cum poti si tu sa ofertezi eficient la aceste proiecte? Cere un demo gratuit cu singura asistenta virtuala de vanzare la santiere VICTA: www.victa.ro
Related Articles

Back to top button