InfoHaleProiecte și șantiere

Top 5 proiecte industriale de interes în 2021

În 2021 au fost monitorizate 3156 proiecte industriale la nivel național. Potrivit datelor furnizate cu ajutorul singurei asistente virtuale de vânzare la șantiere, VICTA.ro, acestea ocupă o suprafață de 9,82 milioane mp, iar valoarea investițiilor se ridică la suma estimată de 16,68 miliarde RON.

În topul județelor cu cele mai multe astfel de investiții se poziționează Bihor (264 proiecte) și Ilfov (221 proiecte).

Iată cum arată topul celor mai de interes proiecte industriale potrivit VICTA.ro:

  • Ansamblu logistic: hală de producție biciclete, hală de depozitare materie primă ți produs finit, hală de vopsitorie, corp birouri, dispus în regim de înălțime P+2E și P+3E. Proiectul este localizat în Timiș, se întinde pe o suprafață de 26.204 mp și se află în stadiul de amenajare. Beneficiarul ansamblului este Sport Mechanical Workshop, iar în cadrul proiectului sunt implicați proiectantul Arhigest și antreprenorul general Cona.
  • Hală depozitare, showroom accesorii și sediu birouri P+2E, Ilfov. Proiectul ocupă o suprafață de 3.471 mp și valoarea investiției se ridică la 5,63 milioane RON. Potrivit beneficiarului, Trady 2000, lucrările se apropie de finalizare, aflându-se în stadiul de amenajare. Serviciile de proiectare au fost furnizate de 1st Floor Architecture, iar Axa Trans Construct a fost antreprenorul general în cadrul proiectului.
  • Complex logistic P+1E, Timiș. Proiectul ocupă o suprafață de 5.298 mp, iar investiția se ridică la 6,35 milioane RON. Potrivit beneficiarului, MVT Logistik, lucrările au fost finalizate la data de 29.04.2021. Serviciile de antrepriză generală au fost asigurate de Agasi, iar cele de proiectare de Studio Arca.
  • Fabrica Automatica – producție, depozitare și spații administrative, Ilfov. Proiectul se întinde pe o suprafață de 7000 mp, iar investiția atinge suma de 8,4 milioane RON. Beneficiarul proiectului, Automatica, menționează că lucrările sunt avansate în cazul proiectului, acesta aflându-se în stadiul de amenajare. Serviciile de proiectare au fost furnizate de Arcadia Engineering, iar cele de antrepriză generală de Cems Tehnologii.

SOLICITAȚI 10 ȘANTIERE DE INTERES PE CARE LE PUTEȚI OFERTA IMEDIAT

  • Hala producție capsule detergent lichid și depozitare detergent P+Mzp, Prahova. Investiția aferentă proiectului atinge suma de 21,6 milioane RON, iar suprafața ocupă 18.000 mp. Serviciile de antrepriză generală au fost asigurate de Synergy Construct, iar cele de proiectare de către Blue Projects și MC General Construct Engineering.
Related Articles

Back to top button