Stiri

T&S Data: in 2013 produsele low cost vor pierde teren in fata produselor de top

T&S Data Construct este prima companie din Sud-Estul Europei care faciliteaza accesul companiilor de constructii si consumatorilor casnici la izolatii competitive care sa respecte cele mai exigente norme in vigoare, oamenii si mediul.

Venim in intampinarea necesitatilor privind economia de energie si necesitatea reducerilor costurilor cu incalzirea sau racirea imobilelor prin conservarea temperaturilor optime in toate sezoanele anului.

Daca ar fi sa descrieti compania dvs int-o fraza, astfel incat sa “dezarmati” concurenta, si “sa dati pe spate” potentialii clienti, cum ar suna aceasta?

I-as invita pe cei interesati sa compare produsele in sine deoarece diferentele le poate sesiza orice cunoscator. Vor sesiza imediat calitatea materialelor folosite in compozitia Reflectix: stratul de protective impotriva coroziunii, oxidarii si condensului, aluminiul de inalta puritate, rezistenta la tractiune si la rupere a materialului. Fata de materialele concurente Reflectix, datorita primelor trei caracteristici,rezista o perioada practic nelimitata in timp, fara sa ii scada performantele in vreun fel.

Aveti o lucrare de care sunteti extrem de mandru ? Ne-ar bucura sa ne impartasiti care.

Ne mandrim cu toate lucrarile. O parte dintre ele sunt publicate pe tsdata.ro si si pe pagina de Facebook. Totusi, ca sa ne rezumam la o singura lucrare, suntem foarte mandri de una dintre ele si anume un cort de evenimente.

Acest cort avea mari problem cu condensul, acesta curgea efectiv pe cei din interior afectand in mod negativ orice fel de activitate ce se desfasura la interior.

Dupa ce s-a montat Reflectix Double Bubble s-au rezolvat cu success urmatoarele inconveniente:

– Condensul nu s-a mai format
– Vara, in loc de 38 – 40 de grade Celsius la interior, temperatura nu a mai crescut mai mult de 27 de grade Celsius
– Datorita impermeabilitatii, lacului protector si a rezistentei la tractiune si rupere, Reflectix nu a fost afectat nici de vantul puternic, nici de eventualele infiltratii, mai mult, reuseste cu succes sa le dreneze in zone dinainte stabilite

Cum a evoluat piata izolatiilor pentru cladiri in acest an, comparativ cu anul trecut?

Avand in vedere ca noi am inceput efectiv businessul anul trecut, simtim o crestere a vanzarilor si atat. Avand la baza o piata in formare nu putem sa inaintam analize globale bazate pe indicatori interni.

La ce schimbari in piata va asteptati pentru urmatorul an?

Atat pentru anul viitor, cat si pentru urmatorii principalele schimbari pe care le vedem constau in educatia consumatorului, si anume ca produsele low cost cu performante slabe vor pierde teren in fata produselor de top. Dau exemplu pietele occidentale, unde exista numai produse de calitate peste medie.

Tinand cont de estimarile pe are le aveti vis-a-vis de evolutia pietei, care sunt principalele 3 obiective pe are le aveti stabilite pentru urmatoarele 12 luni?

Principalele trei obiective: extinderea distributiei la nivel national, comunicarea clara a avantajelor pe care le ofera Sistemul Reflectix si pentru a fi cat mai aproape de consumatori dezvoltarea echipei de vanzari.

Care sunt principalele 3 elemente de care trebuie sa tina cont beneficiarul/ AG atunci cand ajunge la etapa de izolare a constructiei?

Siguranta, economia de energie si eficienta economica a sistemului de izolatii folosit. Prin produsele pe care le detinem in portofoliu putem oferi la preturi competitive unele dintre cele mai eficiente solutii de izolatii termice de pe piata. Daca produsele sau sistemele se aleg gresit, fara a face studii si calculi, aceste pot sa dauneze atat cladirilor pe care sunt aplicate, cat si sanatatii celor ce le ocupa. Exista foarte multe produse ce se folosesc in termosisteme, produse care odata aplicate favorizeaza aparitia condensului si a mucegaiului, slabesc rezistenta cladirilor, si afecteaza sanatatea celor ce traiesc in interior. Acestea in afara de vulnerabilitatea pe care o prezinta la foc.

Ca sa va formati o idee, o casa care nu este izolata corect, care nu lasa peretii sa respire, va stoca umiditatea in interiorul acestora. In afara de mucegai, si deteriorarea starii de sanatate a ocupantilor, cladirea se va comporta ca si cand este imbracata cu o haina uda. Aceste dezavantaje nu sunt vizibile imediat, ci in decursul a cativa ani.

Care sunt top 3 pacaleli pe care si le iau beneficiarii atunci cand achizitioneaza materialele de izolatie fonica si termica a cladirilor?

Am sa va raspund strict conform datelor detinute din piata in care activam: cea mai mare pacaleala este goana dupa cele mai mici preturi, de multe ori la materiale care ar avea o incidenta foarte mica in media costului/mp construit, dar care mai tarziu isi vor demonstra ineficienta iar pentru schimbarea acestora se vor cheltui sume de bani mult mai mari.
In cazul izolatiei termoreflective beneficiarii ar trebui sa fie atenti la urmatoarele aspecte:

stratul de protectie al aluminiului; fara acesta aluminiul corodeaza si nu mai ofera rezultate, izolatia termoreflectiva isi pierde proprietatile

rezistenta la tractiune si rupere a materialului; daca nu este un material de calitate, dupa ce este pus in opera, datorita temperaturilor ce pot ajunge la 95 de grade Celsius, materialele isi modifica forma si se desprind de la locul in care sunt montate, formeaza cute, “burti”, etc, si astfel se vor pierde mare parte din proprietatile acestei izolatii

produsele pe baza de polietilena aluminizata, ce nu au in compozitie aluminiu au eficienta extrem de scazuta, eficienta care in cicluri vara/iarna dispare in totalitate.

La ce lucrare internationala/nationala de mare amploare v-ar fi placut sa fiti implicati?

Avand in vedere faptul ca activitatea noastra se desfasoara in prezent exclusiv pe teritoriul Romaniei nu putem vorbi despre lucrari la nivel international, dar in Romania ne-am dori sa intram in cele mai reprezentative, astfel: cu Pavatex la Teatrul National din Bucuresti, cu Reflectix, Whisper Stratocell si Ethafoam 2222 la cladirile de birouri ce se construiesc in prezent. Desigur ne dorim sa participam si la proiecte industriale mai ales cu Reflectix, si la proiecte de infrastructura cu izolatia fonica Whisper Stratocell. Detalii despre toate produsele se pot gasi pe site-ul nostru: www.tsdata.ro

Daca ati avea in fata cel mai vechi client al dvoastra, cum ati dori sa-i rasplatiti fidelitatea?

Mentinand neschimbata calitatea produselor si a serviciilor pe care le furnizez, motivul principal pentru care respectivul client a ramas fidel.

Care este cel mai bun sfat de vanzari vreodata?
Fii intotdeauna sincer cu clientii tai, ii poti pacali maxim o singura data.
Related Articles

Back to top button