Ghiduri și SfaturiProiecte și șantiere

Tu ce solutii de protectie pasiva la foc folosesti pentru tubulatura si structurile metalice?

Peste 1 milion de metri patrati protejati la foc! Solutii eficiente de la CONECO

CONECO Romania proiecteaza si aplica solutii de protectie pasiva la foc pentru cladiri civile si industriale folosind vopsea termospumanta si mortar Parafoc-F pentru protectia pasiva la foc a structurilor metalice si a tubulaturii .

CONECO ofera inca din 2004 solutii complete de protectie pasiva la foc, inclusiv manopera de aplicare prin echipe proprii, in orice zona din ROMANIA. In cei 12 ani de activitate, compania a executat lucrari de protectie pasiva la foc pentru cateva dintre cele mai “inalte” constructii (atat ca marime cat si ca importanta) din tara.

protectie-la-foc-coneco

Solutii oferite de CONECO:

  • Protectia pasiva la foc a structurilor metalice cu mortar Parafoc F

Mortarul Parafoc F este cea mai economica solutie in protectia impotriva focului aplicat pe elementele structurale din otel: grinzi, stalpi, pane sau elemente de tensiune. Parafoc F a fost conceput si evaluat pentru a acoperi o gama mare de profile din otel atat cu sectiune deschisa cat si cu sectiune inchisa

  • Protectia pasiva la foc a tubulaturilor de ventilatie cu mortar Parafoc F

Pentru realizarea lucrarii de protectie la foc se recomanda montarea unei plase intaritoare de tip rabit pe tubulatura, anterior aplicarii mortarului Parafoc F.

  • Protectia pasiva la foc a structurilor metalice cu vopsea termospumanta

Vopseaua intumescenta este o protectie pasiv-reactiva care aplicata pe structura metalica, mareste rezistenta la foc a acestora prin formarea unui strat de spuma izolatoare. Se aplica prin pulverizare cu utilaje profesionale, cu pensula sau trafaletul, atat in interiorul sau exteriorul cladirilor pentru structuri de otel si in anumite cazuri si otel galvanizat cu rezistente la foc de pana la maxim 150 minute. Se recomanda folosirea ei mai ales in spatiile unde structura metalica ramane vizibila.

Echipa de ingineri CONECO Romania va sta la dispozitie pentru calcularea solutiei optime de protectie la foc necesara investitiei dumneavoastra.

SC CONECO ROMANIA SRL
Str. Av. Vasile Fuica, nr.64, sector 1 ,Bucuresti
Telefon/Fax: 021.224.40.87 / 021.404.38.75
Site: www.coneco.ro
Email: marketing@coneco.ro; oferte@coneco.ro;
Related Articles

Back to top button