Proiecte și șantiere

Un retailer de top in Romania construieste un nou magazin

Cu ajutorul asistentei virtuale de vanzare la santiere VICTA am identificat un nou proiect la care se propun lucrari de construire.

In Constanta, pe langa Biserica Adventista, chiar la intersectia strazilor Ion luca Caragiale si Eliberarii, au fost demarate lucrarile la viitorul magazin Penny. Acesta este cel de al treilea magazin pe care il va detine beneficiarul in oras.

Lotul de teren pe care se va ridica magazinul are o suprafata de 4.000 mp, in timp ce magazinul in sine va avea o amprenta la sol de 2.000 mp. Noul magazin va dispune de 40 de locuri de parcare dintre care 2 pentru persoanele cu handicap.

Constructia  propusa  este  impartita  in  doua  zone  de  vanzare  produse:  magazin  propriu-zis  cu produse alimentare si nealimentare de uz casnic si spatiile anexe aferente acestuia si magazin cu produse alimentare si spatiile anexe aferente acestuia:

  • magazin-zona de intrare-iesire din zona caselor de marcat-spatiu de vanzare organizat pe sortimente (marfuri alimentare si nealimentare)
  • spatiu patiserie
  • spatiu de sortare a marfurilor dupa receptionarea acestora, cu functiunile conexe: rampa de acces, camera frigorifica, camera de congelare spatiu depozitare, masina de curatenie-spatii  social
  • administrative  (grup  sanitar  pentru  personalul  de  deservire, vestiare personal de deservire, camera odihna, birou sef magazin)
  • spatii tehnice: centrala frig, camera T.E.G.Carmangerie-camera receptie marfa

„Vom continua planul de expansiune in anii urmatori si vom dezvolta business-ul nostru aici astfel incat in 2025 sa ajungem la 400 de magazine”, a declarat un reprezentant.

Esti interesat sa descoperi toate proiectele de acest tip? VICTA iti poate pune toate aceste informatii la dispozitie. Solicita un demo GRATUIT: www.victa.ro
Related Articles

Back to top button