Proiecte și șantiereStiri

Video: cum s-a construit cel mai modern centru logistic Lidl din Romania

Acum 3 ani, in decembrie 2013, IBC Focus anunta prin cel mai performant sistem de monitorizarea santierelor in lucru din Romania, constructia viitorului centru logistic Lidl din Lugoj.

Constructorul aceste investitii a fost firma Bog’Art care a folosit exclusiv soluții și tehnologii moderne pentru realizarea centrului, care asigură standarde înalte de eficiență energetică. Pe lângă betonul concasat, provenit din demolări, în realizarea depozitului s-au folosit atât materiale reciclate, cât și materiale reciclabile. Totodată, clădirea se remarcă prin consumul scăzut de energie necesară funcționării, un exemplu fiind becurile LED cu un consum redus cu până la 82% faţă de un bec normal, emisii și amprentă de CO2 reduse și, implicit, printr-un impact mult diminuat asupra mediului înconjurător.

Sistemul de încălzire a clădirii a fost proiectat astfel încât să reducă cu 50% consumul de energie, prin reutilizarea căldurii recuperate de la instalația frigorifică.Vreti sa aflati unde si cand urmeaza sa se construiasca noul centru logistic Lidl?

Apelati la www.ibcfocus.ro si va ajutam sa ofertati la santiere de care altfel nici nu ati fi aflat.
Related Articles

Back to top button