Stiri

Vino la standul IBC Focus de la Romexpo si pleci acasa cu o hala industriala

haleromexpo

Fie ca esti furnizor de materiale de constructii, montator de pardoseli sau antreprenor general, iti poti alege gratuit o hala industriala la care sa ofertezi LIVE de la ROMEXPO. Programul  se deruleaza GRATUIT in perioada 26-29 martie pentru toti vizitatorii standului nostru.

 Tot ce trebuie sa faci este sa ajungi la standul IBC Focus (Stand Int: C202, pavilion Pav.A) CONSTRUCT EXPO – Tu alegi zona in care sa fie hala si noi iti vom arata lista detaliata cu toate proiectele din acea zona si poti alege o hala unde exista cerere de oferta pentru: executie, instalatii, pardoseli, panouri sandwich, etc. Dupa ce alegi proiectul la care vrei sa ofertezi, noi iti oferim contactele persoanelor de decizie si detaliile care te intereseaza despre acesta. Poti incepe procesul de vanzare din minutul urmator, in direct de la standul nostru.

CONSTRUCT EXPO –  Targul international de tehnologii, echipamente, utilaje si materiale pentru constructii, va avea loc intre 26-29 martie 2015, in aceeasi perioada cu AMBIENT EXPOROMTHERM

Va asteptam cu drag la o hala industriala cu cerere si o cafea buna la stand!

Pentru mai multe detalii:

Dan Rosenfeld

Tel:0730 031024
Related Articles

Back to top button