Proiecte și șantiere

Zona cu cele mai multe proiecte din domeniul industrial

Zona de Nord-Vest a generat cele mai multe proiecte industriale în ultima lună conform asistentei de vânzare la șantiere, VICTA. Județele Bihor, Cluj, Satu Mare, Sălaj, Bistrița-Năsăud și Maramureș au generat în Noiembrie un număr total de 75 de șantiere cu o valoare estimată de peste 748 mil RON.  Podiumul a fost întregit de zona de Sud-Est și Nord-Est.

Bihorul, județul cu cele mai multe șantiere active în domeniul industrial în luna Noiembrie, are în dezvoltare proiecte importante precum:

  • Parc Industrial în Săcueni, Bihor – în valoare de peste 12 mil RON și cu o suprafață de 10.000 m2, construcția se află în stadiu incipient, în faza de avizare.
  • Unitate de producție automotive în Oradea, Bihor – în valoare de aproximativ 235 mil RON și cu o suprafață de 30.000m2, construcția se află în stadiu incipient, fiind obținute unele avize preliminare și acorduri din partea autorităților române.

Cum poți și tu să ofertezi eficient la aceste proiecte? Cere un demo gratuit cu singura asistentă virtuală de vânzare la șantiere VICTA: www.victa.ro
Related Articles

Back to top button