Stiri

10 lucruri pe care un aplicator de pardoseli industriale nu ti le spune niciodata

Pe timp de criza fiecare banut cheltuit conteaza. Atunci cand faci o pardoseala industriala, stii exact cum sta treaba? Iata mai jos 10 lucruri pe care nu ti le spune aplicatorul de pardoseli industriale:

1. In oferta mea apare ca iti pun 5kg/mp de mortar cuartos, dar tu nu ai cum sa verifici asta si nici nu iti vei da seama daca pun doar 3kg/mp.

2. Turnam 2000 mp/zi si asa iti si ofertez…dar de cele mai multe ori nu exista statii de beton care sa asigure cantitatea necesara…asa ca eu nu sunt de vina.

3. Planeitatea pardoselilor realizate de noi sunt superplane si folosim si Laser Screed …doar ma rog sa nu pui noaptea o lanterna pe pardosea…incat sa iasa in evidenta toate denivelarile.

4. Si Laser Screed-ul ca tot veni vorba nu e o garantie ca pardoseala va fi mai buna…ci e mai degraba o investitie in imaginea mea.

5. Hei… stiu sa fac si pardoseli epoxidice…asa ca de ce te-as invata cum sa-ti cureti si sa-ti intretii pardoseala tocmai turnata cu strat de uzura cementos?

6. Am castigat proiectul pentru ca ai ales cel mai mic pret, asa ca nu te mira ca imi voi scoate banii din cativa centimetri furati din grosimea pardoselii, ma inteleg bine cu baietii de la terasamente si facem sa ajungem bine la cota 0.

7. Si daca nu imi scot banii cu punctul 6, armarea dispersa ofertata la 25 Kg/mc de beton poate deveni usor 15kg/mc. Cum ma vei verifica ?

8.
Garantia “de buna executie” o consider cost de marketing…si doar in cazul in care mai ai si alte lucrari…putin probabil sa mai vin la reparatii…cu atat mai mult cu cat greselile sunt mai mari iar lucrarea ta se afla la multi km de sediul meu.

9. Am facut milioane de metri patrati de pardoseli…dar oamenii mei sunt proaspat recrutati …trebuie si ei sa invete undeva…asa ca tu esti numai bun de experimentat.

10.
Daca nu iti place aspectul estetic al pardoselii cu cuart…intotdeauna exista scuza…este o pardoseala industriala…si de aceea ii spune industriala, pentru ca nu este foarte estetica. Dar hei…nu uita ca am si department de epoxidice.

10+1. bonus: Acum… in plina criza…iti ofertez manopera la x euro/mp…dar sa nu iti inchipui ca vei avea parte de garantie.

Echipa InfoHALE multumeste celor 10 specialisti din industria pardoselilor care ne-au ajutat sa realizam acest material, dar care au preferat sa ramana sub anonimat.

Citeste si: 10 lucruri pe care un furnizor de panouri sandwich nu ti le spune

 
Related Articles

Back to top button