Stiri

12 septembrie este Ziua Pasionatilor de Utilaje

Ziua Pasionaților de Utilaje este un eveniment special conceput pentru cei care iubesc echipamentele fiabile și vor să trăiască o experiență unică. Pe lista invitaților speciali, se află specialiști în domeniu și lideri consacrați, care vă vor împărtăși experiența lor și vă vor dezvălui secretele succesului. Temele de discuție sunt viitorul industriei de profil, strategii și tehnologii care duc spre eficientizare, precum și beneficiile care vin la pachet cu utilajele și echipamentele de ultimă generație.

În 12 septembrie, curtea și sediul UTILBEN vor fi gazda unei licitații de utilaje cu prețuri ce pornesc de la zero, licitație organizată în colaborare cu partenerul lor COLOSUS. Iar, pentru o experiență deplină, echipamentele vândute vin la pachet cu o garanție completă de 30 de zile, care vă dă siguranța achiziției unui utilaj fiabil. Ineditul licitației este posibilitatea de a cumpăra un kilometru din faimosul traseu turistic Via Transilvanica.

Ziua Pasionaților de Utilaje reprezintă, totodată, oportunitatea ideală de a vedea cele mai performante echipamente la lucru. Pe lângă expozițiile de utilaje și atașamente, doritorii le vor putea testa personal. Operatorii UTILBEN vor monta și folosi o varietate de atașamente și accesorii, astfel încât să aveți imaginea completă a dotării perfecte pentru nevoile dumneavoastră. Totodată, veți asista la demonstrații de virtuozitate ale echipamentelor și ale specialiștilor care le vor manevra.

12 septembrie este ziua în care fiecare participant la Ziua Pasionaților de Utilaje va beneficia de oferte speciale, în adevăratul sens al expresiei. Veți avea oportunitatea să achiziționați echipamente, atașamente și accesorii direct de la producători. Prin simpla înscriere la ZPU, veți avea acces la ofertele anului în materie de utilaje performante și veți putea achiziționa echipamente la prețuri speciale, doar în ziua evenimentului.

Ziua Pasionaților de Utilaje coincide cu momentul introducerii leasing-ului operațional în oferta UTILBEN. Această modalitate de achiziție a unui echipament este special gândită pentru constructorii și fermierii care vor să folosească un utilaj timp de 3 ani, la costuri minime. Leasing-ul operațional funcționează ca o chirie, 100% deductibilă pentru cumpărător. După perioada contractuală de 3 ani, instituția financiară nebancară care a finanțat achiziția își recuperează echipamentul, iar dumneavoastră v-ați făcut treaba, fără cheltuielile și stresul reprezentate de o achiziție propriu-zisă.

Participați la Ziua Pasionaților de Utilaje prin simpla înscriere on-line pe www.zpu.utilben.ro

Ziua Pasionaților de Utilaje. Un eveniment special creat pentru proprietarii sau cei care își doresc echipamente performante, manageri și antreprenori în domeniu, constructori și fermieri, specialiști și tehnicieni. Locul perfect unde oricine își poate găsi produsul dorit, la prețul potrivit. Vă așteptăm în 12 septembrie, la sediul UTILBEN din Cluj-Napoca, pe Bulevardul Muncii, numărul 36, pentru o zi de neuitat, o zi a utilajelor fiabile!

Vreau să particip!
Related Articles

Back to top button