Proiecte și șantiere

147 de proiecte de hale de producție în Bihor: Stihl investește peste 125 de milioane de euro într-o fabrică de unelte electrice

Conform informațiilor disponibile pe Victa.ro, în ultimele 12 luni, în județul Bihor există în desfășurare 147 de proiecte de construcții de hale de producție. Valoarea totală a acestor investiții se ridică la sumă de peste 933.16 milioane de lei, iar suprafața lor se întinde pe 585.075 metri pătrați.

Pe lângă aceste 147 de proiecte de construcții de hale de producție, se numără și noua unitate de producție de unelte electrice portabile pentru grădinărit, amplasată în Oradea, ce aprține companiei germane Stihl.

Investiție de peste 125 de milioane de euro într-o unitate de producţie de unelte electrice portabile pentru grădinărit

Compania germană Stihl a primit undă verde pentru construcția unei fabrici în Oradea, unde intenționează să investească 125 de milioane de euro în producția de unelte electrice portabile pentru grădinărit.

Proiectul a primit aprobarea Agenției pentru Protecția Mediului Bihor și va fi realizat în două etape, cuprinzând o hală industrială, clădiri administrative și extinderea zonei de producție și depozitare. Fabrica va produce diverse unelte și mașini pentru grădină, inclusiv roboți de tuns iarba.

Cu toate acestea, începerea lucrărilor ar putea fi amânată deoarece compania germană dorește să investească mai mult decât suma inițială, de 125 de milioane de euro. Primăria Oradea și Stihl au semnat un contract în 2022, iar investiția este cea mai mare din istoria parcurilor industriale din oraș, având ca termen de începere a producției anul 2024, cu 150 de angajați.

Dacă ești interesat să ofertezi în cadrul acestor investiții, ai ocazia să testezi gratuit platforma Victa.ro.

SURSA ARTICOL: https://victa.ro și https://constructfocus.ro





Related Articles

Back to top button