Stiri

General Membrane: Investiții de 2,6 milioane de euro într-o nouă hală de producție și un sistem fotovoltaic pe acoperișul fabricii lor din Buzău

ING Bank Romania a acordat un credit în valoare de 2,6 milioane de euro companiei General Membrane, un important producător român specializat în membrane bituminoase și produse pentru construcții. Această finanțare va susține planurile ambitioase ale General Membrane de a extinde capacitățile de producție și de a adopta tehnologii durabile în cadrul operațiunilor lor.

General Membrane intenționează să construiască o nouă hală de producție dedicată polistirenului expandat și să implementeze un sistem fotovoltaic pe acoperișul fabricii lor din Buzău. Aceste investiții vor contribui nu doar la creșterea eficienței operaționale, ci și la reducerea impactului asupra mediului, consolidând angajamentul companiei față de construcțiile durabile.

În 2022, General Membrane a înregistrat o cifră de afaceri impresionantă de 108 milioane de lei. Noua fabrică de polistiren expandat va aduce o creștere semnificativă a numărului de angajați, cu 20%, contribuind astfel la generarea de noi locuri de muncă în regiunea Buzău.

De-a lungul anilor, General Membrane s-a impus ca un jucător de încredere pe piața, având peste 600 de clienți în întreaga regiune. Compania își desfășoară activitatea nu doar în România, ci și în Moldova și Bulgaria, prin intermediul unei rețele de distribuție bine stabilită.

Un aspect esențial al strategiei companiei este angajamentul pentru tehnologii și practici de construcții durabile. General Membrane utilizează materiale ecologice și materii prime reciclate în procesul lor de producție, contribuind astfel la reducerea amprentei lor ecologice și la promovarea unui mediu construit mai sustenabil.

Explorează peste 30 de posibilități de implicare în proiectele de dezvoltare a proiectelelor din domeniul industrial, din județul Buzău

Dintr-o evaluare succintă a situației pe platforma Victa.ro, dezvoltarea a 34 de proiecte legate de construirea de spații de producție are potențialul de a diversifica considerabil baza economică a județului. Valoarea totală a acestor investiții se ridică la aproximativ 574 milioane de lei, iar suprafața acestor hale depășesc suprafața de 57.942 metri pătrați.

Află mai multe și explorează oportunitățile de ofertare în cadrul proiectelor de construcții, accesând Victa.ro.

SURSA ARTICOL: https://www.agendaconstructiilor.ro și https://victa.ro

Related Articles

Back to top button