Stiri

150 de ferme si spatii agrozootehnice sunt in curs de dezvoltare

150 de ferme si spatii agrozootehnice sunt in curs de dezvoltare

Desi in 20 mai vor fi lansate masurile ce sustin investitiile in ferme pentru PNDR 2014 – 2020, exista 150 de proiecte care sunt in curs de dezvoltare. IBC Focus a luat legatura cu investitorii in ferme si spatii agrozootehnice pentru a vedea exact in ce stadiu al investitiei se afla.

Cine sunt investitorii in ferme si spatii agrozootehnice?

Cel putin 110 astfel de ferme si spatii agrozootehnice vor fi realizate de catre persoane juridice, in timp ce restul sunt realizate de catre persoane fizice, intreprinderi individuale sau persoane fizice autorizate.

Fiecare investitor e nominalizat cu nume si detalii de contact in Raportul celor 150 de Ferme si Spatii Agrozootehnice din Romania.

Zona de Sud, zona cu cea mai mare concentrare de proiecte agrozootehnice

5 din cele 8 zone de dezvoltare a tarii aduna fiecare peste 20 de investitii agrozootehnice. Zona de Sud detine fruntea clasamentului cu 30 de proiecte, fiind urmata de zona de Sud – Est cu 29 si zona de Nord – Vest cu 27 de investitii.

Tabel

 

Judetul Teleorman, lider la spatii agrozootehnice

Pana in prezent, in clasamentul pe judete, cel mai bine reprezentat este Teleorman, cu 13 investitii. Intr-o porportie foarte mare investitiile din acest judet fac referire la sere de legume sau hale de depozitare a cerealelor, in timp ce in al doilea cel mai puternic judet, Brasov (9 investitii), proiectele anuntate fac referire la ferme de bovine, suine sau chiar si de nurci. Al treilea judet ca si numar de investitii este judetul Braila – 7 ferme de pui, de caprine, ferme piscicole sau solarii.

Vom reveni cu noi stiri despre situatia fermelor si spatiilor agrozootehnice din Romania si alte clasamente interesante.

 

Cereti acum detalii despre Raportul Fermelor si Spatiilor Agrozootehnice – in care primiti date de contact complete, detalii verificate telefonic sau la locatie despre fiecare investitie! Click aici.

Sau puteti comanda online aici

Related Articles

Back to top button