Stiri

3 hale care insumeaza aprox. 12.000 mp au nevoie de oferte de la constructori in aceasta perioada

constrIarna lui 2016 este capricioasa, dar asta nu impiedica investitorii sa isi continue planul sau chiar sa si lucreze. Cea mai mare baza de date cu santiere din Romania, IBC Focus, a publicat de la 1 ianuarie pana astazi, peste 150 de proiecte industriale aflate in stadiul de intentie, constructie sau actualizate.

Va prezentam o selectie de 3 santiere din Raportul de Investitii care au nevoie de constructor in aceasta perioada:

 

1.) Hala productie componente electronice – 10000 mp, Arad

Stadiu: se lucreaza la proiectul tehnic, o parte din proiect fiind finalizata, conform spuselor beneficiarului. Dl. Popa a precizat ca inca nu a fost stabilit antreprenorul pentru aceasta lucrare, astfel ca doreste sa primeasca oferte in acest sens. Firma beneficiara are ca domeniu de activitate fabricarea de componente electronice. Beneficiarul din Romania face parte din grupul elvetian.

 

2.)    Hala de depozitare cereale – 1500 mp, Calarasi

Stadiu: beneficiarul doreste sa demareze in vara constructia unei hale de depozitare cereale, cu suprafata de aproximativ 1500 mp, pe structura metalica si inchideri din panouri sandwich. Platforma betonata pe care urmeaza sa fie ridicata hala exista deja (beneficiarul mai are o hala in aceeasi zona). Pe adresa de email a firmei, in atentia dlui Dumitru, sunt asteptate oferte pentru proiectare si executie hala.

 

3.)    Hala pentru operatiuni de mecanica generala si magazin produse industriale; birouri

Stadiu: in curs de obtinere a autorizatiei de constructie. Beneficiarul intentioneaza sa construiasca o hala de aproximativ 370mp pe platforma de beton incepand din primavara-vara. Nu a fost stabilit un constructor pentru lucrare, oferte pentru acest segment pot fi trimise pe adresa de e-mail mentionata pentru a fi luate in vedere la momentul oportun. Structura halei va fi una metalica cu inchideri din panouri sandwich. CU din Decembrie 2015.

 

Completeaza formularul de aici daca doresti sa ofertezi aceste hale.

Vinzi materiale de constructii si vrei sa vezi unde gasesti cele mai multe hale in proiectare sau santier? Click aici pentru un test GRATUIT al bazei de date.
Related Articles

Back to top button