Proiecte și șantiere

3 recomandari de succes pentru cei care isi ridica acum o hala

halaHalele sunt preferate de numerosi investitori atunci cand decid sa isi construiasca un spatiu pentru depozitare, fabricare, un atelier sau in scopuri diverse, asa cum putem vedea si in aceasta analiza. Motivele sunt numeroase si printre ele se numara si faptul ca acestea se ridica in general mult mai repede si cu costuri mai mici.

In cazul in care v-ati decis sa optati pentru o constructie de tip hala, va oferim 3 recomandari care o sa va ajute sa va orientati mai bine in aceasta piata, chiar daca sunteti un investitor novice sau unul experimentat.

  1. Inainte de toate, imediat cum incepeti ridicarea constructiei, nu uitati de Legea care ameninta cu sistarea lucrarilor in cazul in care nu aveti un panou de santier. Chiar daca considerati ca nimeni nu mai respecta aceste conditii, nu uitati de “maratonul” de controale inopinate la santiere, declansat anul trecut, si faceti rost imediat de un panou. Puteti sa il obtineti chiar gratuit, de pe acest portal.

 

  1. Imediat cum aveti un plan al halei, veti avea nevoie si de materiale de constructii. Cele mai multe persoane le cauta astazi pe internet si tot prin internet gasesc contacte si companii carora sa le ceara oferte. Totusi, pentru a economisi timp si costuri, noi va recomandam sa consultati si cea mai mare biblioteca online de documentatii si materiale de constructii. Le gasiti intr-un singur loc si puteti solicita oferta direct de la producatori.

 

  1. O alta etapa importanta pentru hala dvs. va fi alegerea pardoselei. Nu este usor, asa ca cel mai bine aflati mai intai opinia specialistilor. Pentru acest lucru, aveti la indemana o revista digitala cu articole de specialitate, exclusiv din domeniul pardoselilor. Revista se poate citi gratuit, aici.

 

Asteptam sa ne scrieti si sa ne spuneti cum merge ridicarea halei dvs., iar in cazul in care ati ridicat-o deja si aveti sugestii pentru cei care isi construiesc una acum, asteptam prin comentarii completarile dvs.
Related Articles

Back to top button