Stiri

Cati constructori au ales hale metalice in 2015

str3

Interesul pentru hale metalice a fost unul ridicat in constructii si anul trecut. In perioada 1 ianuarie 2015- 31 decembrie 2015 IBC Focus, lider in monitorizarea pietei constructiilor, a inregistrat peste 1100 de proiecte numai in piata business to business care au specificat in caietele lor de sarcini structuri metalice.

Graficele furnizate de IBC Focus situeaza domeniul industrial pe locul al 4-lea in 2015 ca numar de proiecte din totalul investitiilor monitorizate in Romania, la o diferenta foarte mica de constructiile sociale, ocupantele locului al treilea anul trecut.

Tot in 2015, in cea mai mare baza de date cu santiere din Romania, Raportul de investitii, au fost inregistrate aproximativ 1800 de santiere industriale in intentie, constructie sau finalizate.

Din datele pe care le detine IBC Focus, se poate aproxima ca 70% dintre proiectele industriale din Romania au luat in calcul structuri metalice.

 

In cazul in care vindeti materiale de constructii pentru santiere industriale, puteti testa GRATUIT AICI cea mai mare baza de date cu proiecte din Romania, un instrument care va ofera contacte pentru a oferta pe loc, dar si statistici pentru a va orienta cat mai bine strategia de vanzari.

 

sursa foto: www.ozelsteelprofil.ro
Related Articles

Back to top button