Proiecte și șantiere

Metecno construieste o fabrica de panouri sandwich in Ungaria

Investitia producatorului de panouri sandwich se ridica la 25 milioane de euro si este prevazuta sa aiba loc in 2 etape. Prima unitate de productie va incepe sa functioneze din aceasta primavara, urmand ca in primvara anului 2017 sa inceapa productia si a doua unitate de productie.

sursa foro: infoconstruct.ro

In prezent proiectul este in desfasurare si poate fi ofertat si din Romania – asta pentru ca IBC Focus pune la dispozitia clientilor accesul la informatii cu date de contact de la santierele in lucru din Ungaria.

Cum ofertati la acest proiect? Click aici: http://www.epitkezesonline.hu/

Strategia Metecno se invarte in jurul investitiilor mici si medii din zona halelor industriale, unde exista mult potential de vanzare. In acest sens Metecno a construit deja un centru de vanzari in Ungaria si cu noua investitie tinteste nu doar piata din Ungaria dar si tarile din regiunea invecinata.

Dar cate proiecte industriale mici si medii sunt in zona?

In Romania anul trecut IBC Focus a identificat si pus la dispozitia abonatilor sai peste 2300 de investitii industriale mici si medii (suprafete intre 300 mp si 2000 mp).

In Ungaria piata industriala este putin diferita, proiectele mari sunt mai numeroase procentual comparativ cu proiectele mici si medii.

Vrei sa afli detalii despre piata constructiilor din Ungaria?

Vrei sa te promovezi pe piata constructiilor din Ungaria?

Contacteaza-ne si te ajutam sa iti cresti vanzarile.
Related Articles

Back to top button