Ghiduri și Sfaturi

Cum cresti productivitatea in spatiile de productie cu ajutorul dispozitivelor de ridicat cu vacuum

Dispozitivele manuale de ridicare cu vacuum tip VacuEasylift, fabricate de Tawi AB – Suedia, pentru manipularea mărfurilor uşoare sunt deosebit de eficiente in cresterea productivitatii din spatiile de productie.

Rapiditatea şi uşurinţa manipulării se datorează folosirii aceluişi mâner de comandă pentru ridicarea, coborârea şi eliberarea sarcinii şi nu în ultimul rând – datorită utilizării vacuumului pentru a susţine şi a ridica sarcina. Ventuzle sunt proiectate pentru ridicarea de cutii,saci, panouri de lemn, table de metal si multe altele.

VacuEasylift a fost dezvoltat ca o componentă a unui sistem ce permite o manipulare mai sigură şi mai eficientă. Este echipamentul de ridicare ce se montează pe Macarale cu braţ pivotant sau Poduri rulante uşoare.

image

Există o gamă variată de înălţimi de ridicare şi de capacităţi de ridicare.

Sarcini deservite: 20 kg – 270 kg

Inaltimi max. de ridicare:1500 mm si 2600 mm

 

Dispozitivele manuale de ridicare cu vacuum tip VacuEasylift sunt testate de laboratoare independente si sunt certificate CE. Se livreaza cu documentatie tehnica completa în limba română.

Pentru detalii despre acest produs si firma care le comercializeaza in Romania va invitam sa accesati cea mai moderna platforma cu produse destinate constructiilor: www.arhispec.ro 
Related Articles

Back to top button