Ghiduri și Sfaturi

Utile: cum să folosești construcțiile modulare în domeniu industrial

Proiectarea și construirea unei clădiri pot dura ani de zile, dar datorită construcției modulare, orice companie își poate planifica și instala instalația ideală într-o fracțiune de timp. Pentru proiecte de construcții industriale sau comerciale – de la clădiri de birouri, până la hale de depozite și fabrici – construcția industrială modulară oferă soluții la preț redus, complet personalizabile pentru orice aplicație.

algeco.ro
Beneficiile construcției industriale modulare

Algeco este lider de piață în construcții modulare, închirieri și vânzări construcții modulare. Iată câteva dintre beneficiile acestei forme de construcție:

Personalizare

Prin însăși natura sa, construcția modulară permite clienților să își personalizeze complet design-urile și să implementeze cele mai recente inovații în stil și funcționalitate. Astăzi, clădirile modulare pot fi adaptate pentru a se potrivi oricărei nevoi comerciale sau industriale.

Rapiditate

Înainte de dezvoltarea construcțiilor industriale modulare, întreprinderile erau forțate să petreacă nenumărate ore pentru planificare și proiectare, în timp ce construcția efectivă dura luni sau ani pentru a se finaliza. Clădirile industriale prefabricate elimină presupunerile din etapele de planificare și simplifică foarte mult construcția, reducând timpul de la concepție până la finalizare cu luni sau mai mult.

Calitate

Toate componentele pentru proiectele de construcții industriale modulare sunt create în medii controlate și supuse unor teste minuțioase de control al calității înainte de a ajunge pe șantier. Ca urmare, clienții dețin un nivel mult mai mare de control asupra calității produsului finit, rezultând în clădiri mai durabile și mai bine construite.

Cost

Fabricarea în afara amplasamentului a componentelor industriale modulare de construcție reduce, de asemenea, costul acesteia. Utilizarea componentelor prefabricate conduce la eficientizarea costurilor în forța de muncă. Achiziția în vrac face, de asemenea, materialele – și, prin urmare, componentele finale în sine – semnificativ mai ieftine.

Forța de muncă

Proprietățile industriale sunt adesea poziționate în locații îndepărtate, unde forța de muncă calificată poate fi insuficientă. Folosind metode de construcție industrială modulară, companiile pot cheltui mai puțin timp (și bani) recrutând forță de muncă în zonă.

Versatilitate construcțiilot modulare

Indiferent de tipul de construcție de care aveți nevoie, probabil există un tip de clădiri industriale modulare care vă vor satisface nevoile particulare. Aceste clădiri pot fi folosite drept clădiri permanente, care ar putea fi ideale pentru dumneavoastră și familia dumneavoastră. Multe școli folosesc aceste clădiri prefabricate pentru a oferi mai mult spațiu pentru studenți. Bisericile, de asemenea, au găsit aceste clădiri ca fiind o soluție ideală pentru nevoile lor de spațiu educațional. Clădirile modulare pot fi folosite pentru a găzdui profesioniști militari, precum și civili. După cum am menționat anterior, sunt ideale pentru a oferi spațiu de birou pentru orice tip de afacere. Indiferent de nevoile de spațiu pe care le aveți, înainte de a vă gândi să cheltuiți timp și bani pe o clădire tradițională, luați în considerare o astfel de variantă.

Algeco oferă soluții pentru birouri și clădiri administrative, școli, organizare de șantier, industrie automotive, oil & gas, evenimente sau depozitare. De asemenea, prin produsele sale compania promovează sustenabilitatea: „Poluarea și responsabilitatea tuturor factorilor de mediu care pot influența Algeco, au o mare importanță în strategiile de construcție a clădirilor noastre. Datorită acestui fapt folosim materiale și tehnici de construcție care sunt puțin poluante și tratate special pentru a reduce impactul asupra mediului. Pentru a avea construcții sigure, calitatea materialelor pe care le folosim pentru clădirile noastre este în permanență studiată şi aliniată la standarde internaționale garantând siguranța și soliditatea fundațiilor sale”.

Surse: algeco.ro, comstruc.com, panelbuilt.com

Related Articles

Back to top button