Stiri

5 avantaje unice ale Licitațiilor COLOSUS și modul în care au schimbat industria de utilaje

Perioada de criză ne-a învățat că inovația și digitalizarea sunt singurele care pot contribui la dezvoltarea unei companii și la bunul mers al afacerilor, indiferent de factorii externi. Companiile din România au învățat că, dacă vor să reziste pe o piață concurențială ca cea de astăzi, trebuie să se reinventeze.

Exact asta a făcut Ruben Marian, fondatorul COLOSUS, prima platformă românească de licitații online de utilaje. Putem spune despre Ruben că este un vizionar, pentru că Licitațiile COLOSUS au luat naștere în urmă cu 3 ani și au anticipat nevoile de astăzi. Mai exact, digitalizarea și efectuarea de tranzacții exclusiv în mediul online.

În cele ce urmează, vă prezentăm 5 motive pentru care Licitațiile COLOSUS sunt sinonime cu achiziția de utilaje fiabile.

  • Inovație în domeniul utilajelor.

Americanii folosesc expresia game changer atunci când o idee revoluționară transformă o industrie. Licitațiile COLOSUS au schimbat regulile jocului, în materie de achiziție de utilaje agricole și de construcții. Ruben Marian a stabilit un parteneriat de succes cu renumitul Rick Albin, fondatorul Caterpillar Auctions, și, alături de o echipă de experți americani în domeniul licitațiilor online de utilaje, a creat COLOSUS.

Licitațiile COLOSUS au plecat de la nevoia proprietarilor de utilaje de a transforma rapid în cash utilajele second-hand pe care nu le mai folosesc. Sau nevoia de a face rost de bani și de a înlocui utilajele vechi cu unele noi. Totodată, Licitațiile COLOSUS rezolvă nevoia cumpărătorilor de utilaje care vânează cele mai bune oferte și care vor să fie siguri că au cumpărat echipamente fiabile, chiar dacă acestea sunt la mâna a doua.

  • Avantaje de neegalat.

Principalul avantaj al Licitațiilor COLOSUS ține de oportunitățile unice de achiziție și ofertele de preț nemaiîntâlnite în altă parte. Pe platforma www.colosus.ro, găsiți unele utilaje care au prețul de pornire zero sau care nu au un preț minim rezervat. Asta înseamnă că puteți cumpăra un echipament agricol sau de construcții la un preț cu adevărat unic. Totodată, aceste oferte inegalabile atrag un număr mare de cumpărători, ceea ce înseamnă că toate utilajele listate pe platforma COLOSUS se vor vinde rapid.

Un alt avantaj notabil este faptul că toate echipamentele listate pe www.colosus.ro sunt însoțite de o descriere tehnică amănunțită, imagini detaliate și videoclipuri de prezentare. Astfel, potențialii clienți află toate informațiile necesare pentru o achiziție în deplină cunoștință de cauză. Totodată, toate utilajele vândute prin Licitațiile COLOSUS sunt atent inspectate de tehnicieni cu experiență, astfel încât cumpărătorul să aibă siguranța unei achiziții fără probleme.

COLOSUS le oferă clienților său avantaje cu adevărat colosale, iar cel mai bun exemplu este garanția calității. Pe scurt, asta înseamnă că dacă un utilaj nu corespunde întocmai cu descrierea sa de pe site, cumpărătorul își primește banii înapoi. Este cel mai înalt angajament pe care o companie și-l poate lua și un etalon de siguranță în domeniu. Mai mult decât atât, unele echipamente listate pe www.colosus.ro sunt însoțite de un certificat de garanție extinsă.

  • Sistem performant și eficient.

Sistemul care stă la baza Licitațiilor COLOSUS a fost atent gândit și dezvoltat de profesioniști în domeniu. Tehnologia folosită pentru licitații funcționează cu succes de peste 20 de ani în SUA și a fost adaptată profilului clientului din România. Licitațiile COLOSUS reprezintă cel mai bun mod de a vinde și cumpăra utilaje pentru că sunt organizate în sistem ON-Live. Asta înseamnă că tranzacțiile se desfășoară exclusiv în mediul online, iar achiziția se poate face de pe smartphone, tabletă sau laptop. De oriunde te-ai afla.

Transformarea digitală a licitațiilor permite un proces fluid de achiziție, în deplină siguranță. Totul a fost gândit în sensul eficienței și al rapidității. Vânzătorul își listează utilajul cu toate informațiile despre acesta pe www.colosus.ro, clienții își creează rapid un cont pe platforma COLOSUS și plasează o ofertă de preț. Nimic mai simplu.

Modelul de business al Licitațiilor COLOSUS este centrat pe intermedierea vânzării și cumpărării de utilaje, printr-o platformă digitală. COLOSUS oferă cadrul necesar tranzacționării de bunuri second-hand într-un mod profesionist, în deplină siguranță și în avantajul celor implicați în acest proces. COLOSUS preia riscurile achiziției unui produs neconform, prin inspectarea tehnică detaliată a fiecărui utilaj listat pe www.colosus.ro. Se face o verificare în 30 de puncte și se controlează atent aspecte ce țin de motor, transmisie, cutie de viteze, axe și sistem hidraulic.

  • Rezultate care vorbesc de la sine.

Licitațiile COLOSUS nu au concurență în România când vine vorba de rezultate. Iar aceste reușite se datorează, în mare parte, parteneriatului cu UTILBEN. Vorbim despre un lider în domeniul furnizării de utilaje fiabile, cu peste 2.000 de clienți în portofoliu și o experiență de peste 14 ani. UTILBEN deține cea mai mare platformă de profil din România, cu peste 30.000 de echipamente agricole și de construcții listate pe www.utilben.ro. UTILBEN oferă, pe lângă utilaje noi și second hand, servicii de finanțare, închiriere, service și piese de schimb.

Grație acestui parteneriat de succes, în mai puțin de 2 ani, au fost organizate 10 Licitații COLOSUS, în cadrul cărora au fost scoase la vânzare peste 300 de echipamente agricole și de construcții. Peste 200.000 de persoane au accesat platforma www.colosus.ro, iar peste 1.200 de companii au avut încredere în brand-ul COLOSUS și și-au creat un cont oficial.

  • Un viitor strălucit.

Investim constant în digitalizare și în noi tehnologii, pentru dezvoltarea Licitațiilor COLOSUS. Credem cu tărie că succesul depinde de inovațiile tehnologice, analizarea datelor și inteligența artificială. Așa că vom profita de ceea ce viitorul ne oferă, totul spre beneficiul clienților noștri. În plus, investim în oameni valoroși și recrutăm specialiști, care să ne ajute să ne îndeplinim obiectivele mărețe. Pentru anul 2021, ne-am propus să organizăm licitații de peste 5 milioane de euro pe platforma www.colosus.ro.

Pe platforma www.colosus.ro, are loc în acest moment Licitația Utilajelor de Construcții, o vânzare publică online care include zeci de echipamente de construcții unice. Înscrieți-vă cât mai rapid la licitație, pentru că aceasta se va încheia pe 20 noiembrie, la ora 17:00. Profitați de oferte colosale și fie ca cel mai bun să câștige!
Related Articles

Back to top button