Stiri

60 de parcuri fotovoltaice s-au anuntat ca investitii sigure

Desi unii amana investitia, totusi 60 de parcuri fotovoltaice s-au anuntat ca investitii sigure. IBC Focus a luat legatura cu investitorii in parcuri fotovoltaice pentru a vedea daca situatia subventiilor ii afecteaza.

Cine sunt investitorii in parcuri fotovoltaice?

Cel putin 11 astfel de parcuri vor fi realizate de companii romanesti – cum ar fi Cona sau Energobit Cluj-Napoca. Si statul mai participa la energia regenerabila – 8 investitii avand ca Beneficiar Primariile oraselor in care va fi amplasarea si cel putin 2 investitii realizate de Consilii Judetene.

Totusi, cei mai multi investitori au in spate capital strain, fiind peste 40 de parcuri care vor avea ca beneficiar firme straine.

Fiecare investitor e nominalizat cu nume si detalii de contact in Raportul celor 60 de Parcuri Fotovoltaice din Romania.

 

Judetele TIMIS si BIHOR conduc clasamentul cu cele mai multe investitii anuntate

In fiecare din aceste judete s-au confirmat pana in prezent cate 9 parcuri fotovoltaice. Clasamentul nu este inca final, deoarece nici SATU-MARE nu sta mult mai prejos, 8 astfel de investitii fiind pe cale sa se realizeze in acest judet.

Pe locul 4 ca numar de investitii in judet e in prezent CLUJ, cu 7 investitii anuntate.

Vom reveni cu noi stiri despre situatia parcurilor fotovoltaice din Romania si clasamente.

Cereti acum detalii despre Raportul Parcurilor Fotovoltaice – in care primiti date de contact complete, detalii verificate telefonic sau la locatie despre fiecare investitie! Click aici.

Sau puteti comanda online aici.
Related Articles

Back to top button